Az elmúlt napokig a lehető legnagyobb igyekezettel azon volt Michael Schumacher családja, hogy ne derüljön ki semmilyen részlet a 2013-ban síbalesetet szenvedett versenyző állapotáról.

Pár napon belül azonban vetítésre került az a dokumentumfilm-sorozat csak a Netflixen, amely bemutatja a Forma1-es pilóta elmúlt néhány évének részleteit.

A dokumentumfilmben beszél majd a nyilvánosság elől elzártan élő versenyző neje is.

Természetesen minden nap hiányzik Michael. De nemcsak nekem, a gyerekeknek, a családnak, az édesapjának is, mindenkinek, aki körülveszi. Mindenkinek hiányzik Michael, de ő itt van. Másképpen, de itt van, és ez erőt ad nekünk, érzem– árulja el a dokumentumfilmben Corinna Schumacher.

Michael felsége az is elmondta, Schumacher terápiás kezelést kap az agyi sérülése után – írja az M4sport.hu.

„Együtt vagyunk. Együtt élünk otthon, és csináljuk a terápiát. Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy jobb legyen Michaelnek, és hogy biztosítsuk a kényelmét, valamint hogy érezze, körülveszi a család, érezze a köteléket. És nem számít, mi az, én mindent meg fogok tenni. Mind meg fogunk. Igyekszünk továbbra is olyan család maradni, amilyennek Michael szerette, és amilyennek még most is szereti. És folytatjuk az életünket. A magánélet magánélet, ő is mindig ezt mondta. Nagyon fontos számomra, hogy továbbra is élvezhesse a magánéletét, amennyire csak lehetséges. Michael mindig óvott bennünket, most mi óvjuk Michaelt” – fogalmazott a bajnok neje.