RETRO RÁDIÓ

Tiszta beszéd, Marco Rossi reagált a kritikára, ezt üzente a szurkolóknak





Két örökké emlékezetes, budapesti mérkőzés után holnap este Münchenben zárja a csoportkört a magyar válogatott a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Marco Rossi együttese kizárólag akkor jut tovább, ha legyőzi Németországot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.22.
európa-bajnokság

A portugálok elleni vereséget, és a franciákkal szembeni döntetlent követően holnap a négyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Németország vár a magyar csapatra Münchenben. Marco Rossi együttese ma délután már a meccs helyszínén készül a sorsdöntő meccsre.

(Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

Újabb meglepetés a cél!

Magyarország a csoport második helyén jut tovább, ha holnap nyer Münchenben, és közben Portugália kikap Budapesten Franciaországtól. Ha nyerünk és a franciák veszítenek, akkor a csoport második helyéért a franciákkal szemben a gólkülönbség döntene – ebben a gallok egyelőre jobban állnak. Müncheni győzelmünk esetén akkor zárunk a harmadik helyen, ha a másik meccs döntetlen. Ebben az esetben javítani kell a gólkülönbségen, hogy legyen esélyünk a négy legjobb harmadik helyezett közé beférni, hiszen jelenleg egy rúgott gól mellett négy kapott találattal állunk. Döntetlen és vereség esetén biztosan kiesünk.

Rossi reagált a kritikákra

Ahogy tavaly ősszel a Nemzetek Ligája meccsein, úgy szombaton, a franciák elleni mérkőzést követően sem ünnepelt együtt a játékosaival Marco Rossi. A szövetségi kapitány kapott némi kritikát ezért a közösségi oldalakon, ezért a Facebookon reagált.

Egy apróságot szeretnék tisztázni – írta Rossi. – Amikor a meccs után nem megyek a játékosaimmal a lelátókhoz, annak csupán egy oka van: azt szeretném, hogy minden taps és figyelem a játékosaimnak és a pályán nyújtott teljesítményüknek szóljon.

A kapitány hozzátette, nagyon meghatódott attól a sok szeretettől, amit kapott.

Ma már Münchenben edzenek

A magyar válogatott ma utazik el Münchenbe a mérkőzés helyszínére. Marco Rossi együttese az Allianz Arénában fog edzeni, és 17.45-től tartja az első ottani sajtótájékoztatóját.

– Most elmegyünk Münchenbe, és megpróbáljuk ott is a maximumot nyújtani – mondta Marco Rossi. – Nem vagyok hülye és arrogáns. Nem mondom azt, hogy nyerni fogunk. Hanem azt mondom, elmegyünk Münchenbe, és mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.





Ezeket olvastad már?
Szoboszlait sokkoló hír fogadta, fájó döntést hoztak a Liverpool vezetői

Szoboszlait sokkoló hír fogadta, fájó döntést hoztak a Liverpool vezetői

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás