Közel fél év elteltével újra nézők előtt játszottak a csapatok a labdarúgó NB I-ben. Szombaton a Zalaegerszeg-Kisvárda mérkőzésen 975 szurkoló vett részt, míg a Ferencváros-Mezőkövesd találkozót 3627-en látták a helyszínen. A ma esti, Újpest-Fehérvár Magyar Kupa döntőn is ott lehetnek a drukkerek.

Nikolics és Simon hétfőn a Magyar Kupa döntőjében kerül szembe egymással

Nikolics és Simon hétfőn a Magyar Kupa döntőjében kerül szembe egymással

Négy árkategória

Szombat délután óta már lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa mai döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra. Négy árkategóriában – 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért – árulják a belépőket, amelyekhez kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet hozzájutni. A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva kell bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség. Klubkártyára viszont nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében.

16 ezer néző lehet

A döntőben érintett csapatok szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna első szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók kizárólag a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba, az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon. A kapukat 18 órakor nyitják, a mérkőzés 20 órakor kezdődik.

Védettségi igazolvánnyal

A találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. A Magyar Kupa mostani kiírásában 480 csapat indult, a sorozat szezonbeli utolsó összecsapásán az Újpest a 11., a MOL Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt.

Magyar Kupa döntő

Újpest-Fehérvár

Puskás Aréna, ma, 20 óra