RETRO RÁDIÓ

Csúcsrangadó, Lőw Zsolt és a Chelsea a BL-ben bizonyíthat





Az első nemzetközi teszt vár a Chelsea csapatára azóta, hogy Thomas Tuchel és Lőw Zsolt átvette a csapat irányítását. A londoniak ma este az Atlético Madriddal találkoznak a Bajnokok Ligájában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.23.
Bajnokok Ligája Atlético Madrid Chelsea Lőw Zsolt

Két mérkőzéssel folytatódik ma este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. A Chelsea - Lőw Zsolt másodedzővel a kipadon - Atlético Madriddal találkozik, míg a címvédő Bayern München a Lazióhoz látogat.

Lőw Zsolt és a Chelsea a Bajnokok Ligájában folytatja Fotó: AFP

Öt győzelem, két döntetlen

Thomas Tuchel és Lőw Zsolt január 26-án vette át a Chelsea irányítását. A londoni csapat azóta veretlen, hét tétmérkőzésen lépett pályára, ötször győzött és két meccsen döntetlenre végzett. A bajnokságban feljött az ötödik helyre, míg az FA Kupában bejutott a legjobb nyolc közé. Az első igazi teszt azonban ma este vár a Chelsea-re, hiszen a spanyol listavezető sztárcsapat, az Atlético Madrid otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában. Az angol csapat az utóbbi négy év során rendre a sorozat ezen szakaszában, a nyolcaddöntőben búcsúzott, vagyis Lőwék javíthatnak a klub siralmas BL-mérlegén.

Bukarestben játszanak

A koronavírus-járvány miatt hozott utazási korlátozások miatt az Atlético Madrid nem fogadhatja hazai pályán a Chelsea-t, ezért Bukarestben csapnak össze a felek. A spanyolok gondjait növeli, hogy Diego Simeone edző öt alapemberére nem számíthat, eközben a Chelsea-nek csak egy komoly hiányzója lesz, Thiago Silva sérülés miatt nem játszhat.

Rómában lép fel a címvédő

A Bayern München február elején megnyerte a klubvilágbajnokságot, így a német bajnokság és kupa, a Bajnokok Ligája, valamint az európai és német Szuperkupa elhódítása után a hatodik trófeáját gyűjtötte be az előző idényhez kötődően. Ehhez hasonlóra pedig eddig csak az FC Barcelona volt képes 2009-ben. A bajorok ma este Rómában, a Lazio otthonában lépnek fel. Érdekesség, a két csapat korábban még nem találkozott egymással az európai kupaporondon.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntők, heti program

Kedd

Atlético Madrid-Chelsea, 21.00, tv: M4 Sport

Lazio-Bayern München, 21.00, tv: Spíler2

Szerda

Atalanta-Real Madrid, 21.00, tv: M4 Sport

Mönchengladbach-Manchester City, 21.00, tv: Spíler2

 





Ezeket olvastad már?
Hatalmas mellein kávézik a felnőttfilmes kebelcsoda

Hatalmas mellein kávézik a felnőttfilmes kebelcsoda

Gulácsi a magyar válogatott Eb-ellenfelének szurkol

Gulácsi a magyar válogatott Eb-ellenfelének szurkol

Itt a bizonyíték: Puskás Ferenc halhatatlan

Itt a bizonyíték: Puskás Ferenc halhatatlan

Ez nagy buli lesz, világsztárok lépnek fel az MVM Dome-ban

Ez nagy buli lesz, világsztárok lépnek fel az MVM Dome-ban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás