Immár 18 esztendeje gyászolja a férjét Zsuzsanna. 15 éven keresztül mindennap ott állt férje, Knézy Jenő sírjánál a Farkasréti temetőben, ha esett, ha fújt. Ma már gyerekei féltik az egészségét, az ő kérésükre ritkultak a látogatások, ám a fájdalom továbbra sem enyhült.

Knézy Jenő özvegye a mai napig siratja szeretett férjét

Knézy Jenő özvegye a mai napig siratja szeretett férjét
Fotó: Nemzeti Sport

„Elvagyok. A derű és a fájdalom között hullámzik az életem. Már meg tudom nézni, ha Jenőt mutatják a tévében, igaz, most is könny szökik a szemembe. Minden reggel tornázom, jógázom, aztán kimegyek a Fény utcai piacra, és hetente négy alkalommal úszom az Elektromos-pálya medencéjében. Mondom, elvagyok. És igyekszem tartalmasan tölteni az időmet. Sütök, főzök, olvasok. Imádok passziánszozni” – kezdte a Blikknek Zsuzsanna, aki nem tagadja, vannak olyan napok, mikor 18 év után is elgyengül: férje halálának és temetésének az évfordulója.

„Ha jön ez a két nap, Jenő halálának és temetésének az évfordulója, akkor nem találom a helyem. Nagyon nem. De van két csodálatos gyermekem, akik odafigyelnek rám, és gondoskodnak rólam. A kis Jenőnek egyre inkább olyan a hangja, és olyanok a gesztusai, no meg a külseje is, mint az apjáé. Az ő gyerekei már 25, 22 és 14 évesek. Hihetetlen. A lányom, Bea csemetéje, a kis Bea is már 16 esztendős” – tette hozzá a legendás sportriporter özvegye.