RETRO RÁDIÓ

Akarod tudni, hogy milyen egy késhegyre menő küzdelem a turfon? A zsoké lány és a szpíker megmutatja





Az ügetők és a galopp világába kalauzolja el a nézőket egy új lovas műsor, amely a Spíler tévében heti rendszerességgel mutatja majd ezt az izgalmas sportot. A műsorvezető páros: egy lóverseny szpíker és egy zsoké lány.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.10.16.
Lovas magazin

A lóversenyzés egyik elismert szakembere, Kőmíves Péter, aki a Kincsem Park szpíkere, illetve a Hippodrom és Lovarda Magazin főszerkesztője, és Suták Csenge, a legeredményesebb magyar hölgy zsoké közös munkába fogtak: szombattól a Spíler televízióban heti rendszerességgel jelentkeznek lovas műsorukkal.

Suták Csenge és Kőmíves Péter, avagy a zsoké lány és a szpíker (Fotó: HÉLM)

 

Akár a kanapéről is meglesheted a lovi titkait

„Komoly hiányt pótolunk a lapunkkal azonos címet viselő Hippodrom és Lovardával „– osztotta meg velünk a főszerkesztő. „Manapság a tv sportcsatornáin alig-alig látható ló- és/vagy lovasverseny, pedig érdeklődés van rá. Mi Csengével arra vállalkozunk, hogy bemutatjuk a legjobb ügető- és galoppversenyeket, kameránkkal lovardákba is eljutunk, no és lehetőség szerint díjugrató vagy akár fogathajtóversenyekre is ellátogatunk.”

„Fontos, hogy meglássák az emberek, milyen remek is egy-egy késhegyre menő küzdelem a turfon! - vette át a szót a csinos versenylovas. „Sajnos valóban alig-alig látni ilyet. A Spíler TV mellénk, pontosabban ügyünk mellé állt, hiszen megannyi sportágnak biztosítanak lehetőséget, de a lóverseny eddig még nem volt köztük.”

Péter és Csenge: Ez egy misztikus világ

Péter és Csenge már hosszú ideje dolgoznak együtt, hiszen az újságban immár 5. éve vezet rovatot a versenylovas. A szpíker-főszerkesztő kiemelte, hogy éppen arra volt szüksége, hogy egy igazán autentikus emberrel elemezzék a futamokat.

„Szeretnénk a versenyeket úgy elemezni, hogy az fogyasztható legyen azoknak is, akiknek eddig gőzük se volt a loviról. Mert valljuk be, ez a „be nem avatottak” számára minden bizonnyal egy misztikus világ, tele számukra ismeretlen szakszavakkal, kifejezésekkel. Csenge nagy segítség, hiszen aktív zsokéként egy csomó olyan meglátása van, ami nem tűnik egyértelműnek egy verseny megtekintése esetében. És ne feledjük, hogy a legjobb női lovasról beszélünk, amit bizonyít, hogy ezen a hétvégén Varsóban indul egy meghívásos futamban. Erre Közép-Európa legelismertebb hölgy lovasait hívták meg, vagyis hatalmas megtiszteltetés, hogy ott lehet a versenyben.”

A lehetetlent is megpróbálja, mert győzni akar

„Valóban nagyon készülök a megmérettetésre, ám bevallom, a sorsolás nem kedvezett, hiszen az outsider jutott nekem. Az outsider, vagyis a szélső esélyű, gyakorlatilag esélytelen ló. Azonban elárulom, hogy életemben soha nem fordult elő velem még olyan, hogy ne próbálnám meg a lehetetlent is, és mindenütt győzni akarok!”

A Spíler1-en szombaton délelőttönként 10:45-kor debütál mindig az aktuális szám, amit a tervek szerint szerdán 22,50-kor ismételnek meg, míg a Spíler 2-n kedden 21:30-kor, illetve szerdán kora reggel, 05:50-kor tűznek majd műsorra.

 





Ezeket olvastad már?
Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás