„Nem játszottunk elég jól, különösen a második félidőben mutatott futballunk nem tetszett – idézte a holland szakvezetőt a madridi Marca. – Túl gyakran vesztettük el a labdát, és lehetővé tettük, hogy az ellenfél veszélyes helyzeteket alakítson ki.”

Koeman, aki a katalán együttessel nyári szerződtetése óta először kapott ki, kitért a büntetőre is, amelynek értékesítésével a Getafe otthon tartotta a három pontot.

„Nem tudom, hogy tizenegyes volt-e, vagy sem, de a Getafe-játékosok keresték a lehetőséget, hogy büntetőhöz jussanak, mi pedig szenvedtünk ettől – mondta, majd hozzáfűzte: – Nagyon kevés lehetőséget teremtettünk a gólszerzésre, azok legtöbbjét is az első félidőben.”

A bíráskodásra vonatkozó kérdésre Koeman így felelt: „nem szeretek a játékvezetésről beszélni, most sem teszem, mindenkinek megvan a saját véleménye erről. Amúgy szóltam a vezetőbírónak, hogy a 12-es számú hazai játékos (Nyom) tiszteletlen volt velem szemben, de nem fogom megismételni, mit mondott nekem.”

A Koeman irányította katalán csapat a hétvégi La Liga-forduló után kedden a Ferencvárost fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Ronald Koeman

Nagyon csalódott Ronald Koeman (Fotó:MTI/EPA/EFE)