Thorbjorn Olesen, az ismert kupagyőztes golfozó két évvel ezelőtt repült Nashville-ből a londoni Heathrow repülőtérre, amikor teljesen kiütötte magát. Az eset tárgyalása a napokban zajlik Londonban.

Az egyik utaskísérő, Sarah White vallomása szerint a dán sportoló már felszállás előtt pezsgőt kortyolgatott, majd vodkát kért ribizlilével, és mivel ezt sem tartotta elégnek, beleivott egy másik utas rózsaszín pezsgőjébe. Egy másik utaskísérő azt is hozzátette, hogy egy kisebb csoportosulás alakult ki Olesen körül, és látta, hogy előkerült egy üveg színes tabletta is – írja a Mirror.

„Kezdett igazi partihangulat kialakulni a fedélzeten” – mondta Helen Devereux.

Thorbjorn Olesen nagy sikert ért el sportolóként, de ez a botrány nem tett jót a pályafutásának (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Thorbjorn Olesen nagy sikert ért el sportolóként, de ez a botrány nem tett jót a pályafutásának (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Amikor megpróbálta a sportolót kisegíteni a mellékhelyiségből, az durván félrelökte őt. Sarah White úgy nyilatkozott, 27 év alatt még soha nem volt ilyen botrányos utasa: bármit kért, Olesen nem volt hajlandó engedelmeskedni, összevissza dülöngélt a sorok között, fogdosta a mellét és nyomdafestéket nem tűrő stílusban beszélt vele.

Főnökük, Graham Gee is kiakadt a golfozón, amikor megfogta a kezét, és elkezdte csókolgatni.

Amikor pedig végre azt hitték, hogy lecsillapodott, az utazás vége felé lepisilte az egyik első osztályon utazó utas ülését.