RETRO RÁDIÓ

Enélkül ne induljon el a Puskás Arénába! Nagyon kevesen vették át a nélkülözhetetlen karszalagot





Még csak ötezer szurkoló vette át azt a karszalagot, amely a koronavírus elleni védettséget igazolja, és nélkülözhetetlen a keddi magyar–portugál labdarúgó-Európa-bajnoki mérkőzés megtekintéséhez a Puskás Arénában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.14.
Felhívás

Sipos Jenő, a magyar szövetség (MLSZ) szóvivője ezért ismételten felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy lehetőleg még hétfőn vegyék át a belépéshez szükséges karszalagot, mert ha ezt sokan a mérkőzés napjára hagyják, akkor azokra hatalmas sorban állás vár majd.

Fontos, hogy a védettséget igazoló plasztikkártyát és a mobilalkalmazáson bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők, ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat. A védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni. Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek” – mondta Sipos Jenő, aki kiemelte, mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át.

Tájékoztatása szerint a Groupama Arénánál a Sas-szobor mellett, a Városligetben a Dózsa György úton és a Papp László Budapest Sportarénánál lehet hozzájutni a karszalagokhoz, amelyek elengedhetetlenek a belépéshez a Puskás Arénába. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8 órától 20 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7 órakor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, azaz aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását.

A legnagyobb sorok várhatóan az Aréna közelében lesznek, javasoljuk mindenkinek a másik két helyszín igénybevételét, lehetőleg már a mérkőzések napja előtt. A meccsek kezdése előtt nagy sor várható” – fogalmazott Sipos, aki hozzátette, a külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.

A kiskorú drukkerek igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása, kivéve azon 16–18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket” – közölte Sipos.

A Puskás Arénában kedden rendezik az első mérkőzést, amelyen a magyarok a címvédő portugálokkal találkoznak, szombaton pedig a világbajnok franciákat fogadja a nemzeti együttes. Jövő szerdán francia-portugál találkozóra kerül sor a Puskás Arénában, ahol június 27-én még egy nyolcaddöntőt rendeznek.





Ezeket olvastad már?
Dárdai Pál lázban tartja Berlint, az otthonában könyörögtek neki

Dárdai Pál lázban tartja Berlint, az otthonában könyörögtek neki

Lábak az egekben, meztelen combjait emelgeti a kerek fenekű bombázó

Lábak az egekben, meztelen combjait emelgeti a kerek fenekű bombázó

Máris lecsaptak Szoboszlai távozó edzőjére: kiderült, mit csinál nyártól Klopp

Máris lecsaptak Szoboszlai távozó edzőjére: kiderült, mit csinál nyártól Klopp

Szoboszlai Dominik ezt nem teszi zsebre, kiszavazták a kezdőcsapatból

Szoboszlai Dominik ezt nem teszi zsebre, kiszavazták a kezdőcsapatból

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás