Ez azt jelenti, hogy a Ferencváros, amely a Juventus, az FC Barcelona és a Dinamo Kijev csapatát is vendégül látja majd a BL csoportkörében, nagyjából 7 ezer szurkolót engedhet be a Groupama Arénába.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján jelezte, hogy a határozat az októberi válogatott mérkőzésekre is érvényes, ugyanakkor a magyar együttes előbb jövő csütörtökön Európa-bajnoki pótselejtezőn Bulgária vendége lesz Szófiában, majd három, illetve hat nappal később Szerbia és Oroszország fővárosában lép pályára a Nemzetek Ligájában, így a nemzeti együttest legközelebb csak novemberben láthatják a magyar szurkolók.

A végső döntést minden esetben az illetékes helyi hatóság mondja ki, vendégszurkolók viszont nem lehetnek egyik arénában sem az UEFA rendelkezései szerint.

Az UEFA égisze alatt március közepe óta valamennyi mérkőzést zárt kapuk mögött játszották le a koronavírus-járvány miatt, az egyetlen kivétel a budapesti Puskás Arénában múlt csütörtökön rendezett Bayern München-Sevilla európai Szuperkupa-találkozó volt, melyen éppen azt tesztelték, hogy a nézők milyen körülmények között látogathatják újra a nemzetközi meccseket.