Bár Cristiano Ronaldo mindig is elkápráztatta a szerelmét ajándékokkal és gondoskodással, most még saját magán is túltett.

Dubaj egyik ikonikus felhőkarcolója, a Burj Khalifa torony homlokzatából egy óriáskivetítőt varázsoltatott, amelyről Georgina Rodriguez nézett a város lakóira. Mindehhez mintegy 30 kilométernyi vezetékre, 1,1 millió képpontos kivetítőre és 118 tonna apró villanykörtére volt szükség. Azt persze mondanunk sem kell, hogy a világklasszis futballistának mindez mintegy 65 millió forintjába került – írta a brit The Sun napilap.

Instagram-történetében rengeteg fotóval örökítette meg 28-ik születésnapját ünneplő párjának örömét, aki nem tért magához a boldogságtól, miután meglátta saját magát a felhőkarcoló falán.

Az örömben négy gyermekük is osztozott, akikkel egy vacsora keretében ünneplték a családanyát, természetesen egy olyan helyen, ahonnan jól láthatták a Buri Khalifa homlokzatát.

A vacsoráról Ronaldo ki is tett egy képet közösségi oldalára:

„Így ér véget egy izgalmas nap. Köszönöm Dubaj, hogy otthon érezhettük magunkat itt, és köszönettel tartozom mindazoknak, akik segítségemre voltak abban, hogy ez egy igazán különleges nap legyen. Szeretlek benneteket” – írta a bejegyzéséhez.

A meglepetésről készült képeket és videót itt nézheted meg.