Kiderült, a Fradi edzője így reagált a nagy sikerre az öltözőben

Két vereség után nyerni tudott a labdarúgó Európa-ligában a Ferencváros, amely a francia Nice-t verte. Pascal Jansen vezetőedző az öltözőben értékelt.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.10.25.
Pascal Jansen Nice Ferencváros

A győzelem és a riválisok eredményei miatt is nagyszerű estének nevezte Pascal Jansen, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nice felett aratott csütörtöki 1-0-s sikert az Európa-ligában.

Pascal Jansen
Pascal Jansen szerint kiváló volt a harci szellem

„Nagyon megérdemeltétek ezt a sikert, az pedig még büszkébbé tesz, ahogyan játszottunk. Tartottuk magunkat a tervünkhöz, és kiváló volt a harci szellem, erre volt szükség. A szurkolóink végig biztattak minket, nagy szükségünk volt rájuk” – mondta a csapathoz intézett öltözői beszédében a holland szakember. A tréner hozzátette, hogy mivel több riválisuk is pontot veszített ezen a játéknapon, összességében ez egy nagyszerű európai este volt a csapatnak. Pascal Jansen ugyanakkor megjegyezte, a vasárnap ismét közel van, így az ünneplés után már a következő bajnokira kell koncentrálniuk. 

Az NB I-ben címvédő és éllovas Ferencváros vasárnap 17.45-kor az újonc Győr otthonában lép pályára.

Dübörög az El!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  El-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az El-ről itt.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás