Szívbajt hozta az olaszokra a Puskás Akadémia, csodát tett a magyar csapat

A felcsúti csapat 2-0-ra is vezetett Olaszországban a Fiorentina ellen. A 3-3-as döntetlennel is maradt esély a Konferencia Liga főtáblájára. A Paks is közel áll a csoportkörhöz.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
Puskás Akadémia Fiorentina csoda

Fantasztikus meccset játszott a Puskás Akadémia focicsapata a Fiorentina otthonában. A felcsútiak a Konferencia Liga utolsó selejtezőkörének első meccsén értek el csodálatos, 3-3-as döntetlent, így van esély hazai pályán kiharcolni a továbbjutást a csoportkörre. A magyar együttes 10 perc után már 2-0-ra is vezetett, David de Gea kapus borzasztó élményekkel tért vissza több, mint egy év után a kapuba. Az olaszok ugyan a második félidőben fordítottak, a Puskás Akadémia azonban egyenlíteni tudott. A Fiorentina utolsó két alkalommal döntőt játszott a sorozatban, idén sem nyárra tervezték a kiesést.

NAGY Zsolt
Nagy Zsolt csapatkapitány (balra) tizenegyesből talált be Fotó: Claudio Giovannini

A másik magyar csapat, a Paks is remekül helytállt. Az atomvárosiak Csehországban a Mlada Boleslav otthonában értek el 2-2-es döntetlent. Böde Dániel gólt lőtt és gólpasszt adott. Mindkét párharc visszavágóját jövő héten rendezik. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás