Kezdődik a szavazás az ország kedvenc tesitanáraira





Hamarosan kezdődik a szavazás az ország kedvenc testnevelő tanáraira.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.16.
Módosítva: 2024.04.17.
Magyar Diáksport Szövetség Mediaworks testnevelés tanár

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) szervezésében indult megméretésen első körben április 30-ig lehet voksolni a legnépszerűbb testnevelő tanárokra. A szavazás a K&H Bank támogatásával és a Mediaworks média együttműködésével zajlik.

„Szükség van az elhivatott testnevelő tanárokra” – mondta Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke a Mediaworks budapesti stúdiójában – a K&H mozdulj! – az év tesitanára program kapcsán. Kiemelte: egy testnevelő tanárnál a legfontosabb az elhivatottság, azokat keresik, akikre fel lehet nézni, mert a szürke hétköznapokon is úgy élnek és dolgoznak, hogy közben jó példát mutatnak a gyerekeknek. 

Horváth-Magyary Voljc Nóra, a K&H Bank kommunikációs igazgatója szerint valódi mindennapi hősök a testnevelő tanárok. A K&H csoport nagyon régóta támogatja az egészséges életmódot, szívesen álltak a program mögé.

Március 31-ig 1050 testnevelő tanárra összesen több mint 5 ezer jelölés érkezett országszerte. Ezt három kategóriában lehetett megtenni.

  • 200 fő vagy az alatti iskolákban tanító
  • 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő
  • 30 év alatti, fiatal testnevelő

A jelöltek listáját vármegyénként és kategóriánként 5-5 főre szűkítették, rájuk először vármegyei szinten lehet szavazni a Metropol és a Mediaworks megyei médiacentrumainak online felületein. A vármegyei eredményhirdetés május 6-án lesz, ezt követően, a vármegyék győztesei közül az országos szavazáson derül ki, hogy a három kategóriában kik az ország kedvenc tesitanárai. Az országos szavazás május 13-án indul, melynek legvégén, június 25-én Várgesztesen tartják az országos díjátadót – írta az Origo.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás