Káosz Münchenben: bukott edző pótolhatja Lőw Zsoltékat





Továbbra is nagy erőkkel keresi a Bayern München Thomas Tuchel utódját. A kalapba ezúttal egy meglepő név került, a Manchester Unitednél megégő Ralf Rangnick újra Németországban vállalhat munkát.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.
Bayern München lőw zsolt Thomas Tuchel Ralf Rangnick sportfogadás

Ugyan a Bajnokok Ligájában még versenyben van a Bayern München, azonban a bajnokságot, a Német Kupát és a Német Szuperkupát már elbukta a Thomas Tuchel–Lőw Zsolt edzőpárossal az élen. Már hetekkel ezelőtt biztossá vált, a klub az idény végeztével nem tart igényt a szolgálatukra, így a nyáron új edző érkezik Münchenbe.

Ralf Rangnick ott van az edzőjelöltek között – Fotó: AFP

A bajor sztárcsapat sokáig Xabi Alonsót szerette volna a kispadra, ám a spanyol tréner hosszabbított a bajnoki címet szerző Bayer Leverkusennel. A legfőbb jelölt így Julian Nagelsmann lett, aki jelenleg a német labdarúgó-válogatottat irányítva készül a hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Egy esetleges sikeres szereplés esetén viszont könnyen lehet, hogy marad szövetségi kapitány, emiatt pedig a Bayern további alternatívákkal készül.

A legújabb név a kalapban Ralf Rangnick, a TZ pedig már azt állítja, hogy hamarosan a klub bejelenti a német vezetőedző érkezését. A 65 éves szakember jelenleg az osztrák válogatottat irányítja, amely szintén ott van az Eb-n. Rangnick a kontinensviadal befejezte után venné át a Bayern kispadját.

Rangnick Németországon belül már dolgozott többet között a Hannovernél, a Hoffenheimnél és az RB Leipzignál is, az eddigi legnagyobb lehetőségét azonban csúnyán elrontotta. 2021 decemberében a Manchester United élére nevezték ki, ott azonban nagyon gyenge teljesítményt mutatott. 29 tétmeccsén átlagosan mindössze 1,45 pontot szerzett, a klub pedig csupán a bajnokság hatodik helyén végzett, így az idény befejeztével idejekorán megköszönték a szolgálatait és menesztették.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás