Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét





Sztárklubok kerülgetik az angol klubjában újabban sokat kispadozó Kerkez Milost. Andoni Iraola szerint jobban teszi, ha a fejődésére koncentrál.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.03.29.
Kerkez Milos Bournemouth Andoni Iraola sportfogadás liverpool

A szezon elejével ellentétben, decemberi sérülése óta kevesebbet játszik Kerkez Milos a Bournemouth csapatában, az utóbbi hetekben mégis felröppentek hírek arról, hogy az angol Premier League több nagyágyúja felfigyelt a magyar válogatott balhátvéd tehetségére. A Chelsea és a Manchester United után a Szoboszlai Dominikot is a soraiban tudó, bajnoki címért küzdő Liverpool érdeklődéséről is pletykálnak a 20 éves játékossal kapcsolatban. 

Iraola szerint Kerkeznek a teljesítményre és a fejlődésére kell figyelnie a sztárklubok csábításával szemben
Iraola szerint Kerkeznek a teljesítményre és a fejlődésére kell figyelnie a sztárklubok csábításával szemben       Fotó: Robin Jones - AFC Bournemouth

A 29 forduló után a tabella 13. helyén álló Bournemouth edzője is megszólalt a témában, aki újabban inkább a rutinosabb Lloyd Kellyt favorizálja válogatott légiósunk helyén.

– Kerkez az életkorához képest sokat játszik, hiszen még nagyon fiatal. Volt egy súlyos sérülése, de felépült és azóta újra kapja a játékperceket. Ez hozzátartozik egy futballista fejlődéséhez. Olyan fiatalon került a Premier League-be, amire a többségnek esélye sincs. Szerintem jól teszi a dolgát. Lloyd nélkül most újra többször kezd, de 

folytatnia kell a tanulási folyamatát.

Szerintem mindenkire érvényes, hogy azokra a dolgokra kell összpontosítania, amiket ő irányít. Egy futballista számára a legjobb, ha a lehető legjobban végzi a munkáját. Ez a legjobb, amit tehetsz, amivel a legjobb helyzetbe kerülsz – mondta a spanyol Andoni Iraola.

A tavaly nyáron a holland Alkmaartól 15 millió fontért (8 milliárd forint) szerződtetett Kerkez eddig 26 tétmeccsen játszott az angol csapatban, ebből 16-szor volt tagja a kezdőcsapatnak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás