A Fradinál már tudják, ezért verhetik a szerbeket





Dejan Sztankovics először ülhet le a kispadra hazai pályán a Ferencvárosnál.



Megosztás
Szerző: m
Létrehozva: 2023.09.21.
Módosítva: 2023.09.21.
Ferencváros főtábla Csukaricski

Sorozatban ötödször játszik európai kupasorozat főtábláján a Ferencváros focicsapata. A zöld-fehérek ezúttal a Konferencialigában kaptak esélyt. Az első fordulóban hazai pályán a csoport „leggyengébbnek” vélt együttesével, a szerb Csukaricskivel csapnak össze (18.45, tv: M4 Sport). Mindkét klub nemrég cserélt edzőt, előbbinél szeptember 4. óta a szerb Dejan Sztankovics dirigál, a szerb gárdánál pedig a szintén szerb Igor Matics. Sőt, Dejan Sztankovics a nagyecsedi kupameccs után másodszor irányíthatja új gárdáját, ráadásul először a Groupama Arénában.

Fotó: Fradi.hu

A Fradi szerb edzője jól ismerheti a belgrádi riválist, mivel a Crvena zvezda vezetőedzőjeként három év alatt többször is találkozott velük, s minden egyes alkalommal a Sztankovics-gárda nyert. Viszont, a Csukaricskit sem kell félteni, ők a múlt hétvégén éppen a zvezdát győzték le a szerb bajnokságban. A Fradi vezérigazgatója, Orosz Pál szerint most nehezebb dolga lesz a vendégcsapatnak.

Nyernünk kell és reményeim szerint nyerni is fogunk. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, a Csukaricski nagyon jól összerakott csapat, de nagyon hiszek benne, hogy itthon tartjuk a három pontot.

Dejan Sztankovics az első budapesti élményeiről beszélt:

– Két hétig dolgozhattam együtt a játékosokkal, sajnos nem mindenkivel, hiszen jó néhányan a válogatottban voltak. De kihasználtam ezt a két hetet, nemcsak szakmailag, hanem személyesen is megismertem a játékosokat. Nagyon elégedett vagyok a kerettel, mindenki fejlődni akar nemcsak egyénileg, hanem csapatként is. Jól dolgoznak a srácok, nagy bennük az elszántság, úgyhogy boldog és elégedett vagyok.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás