Máris világsztárok követik Szoboszlai minden lépését





Július 11-én, kedden első edzésnapját teljesítette Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál. Sok csapattársa már be is követte őt Instagramon, Mohamed Szalah viszont egyelőre nincs közöttük.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.12.
Szoboszlai Dominik Mohamed Szalah liverpool Instagram

Szoboszlai Dominik július 10-én, hétfőn érkezett vissza Liverpoolba Magyarországról, másnap pedig első edzésén vett részt Angliában. A 22 éves középpályás az Instagramra feltöltött fotók alapján remekül érezte magát.

„Nagyszerű első edzés a srácokkal” – írta posztja mellé Szoboszlai Dominik. A 32-szeres magyar válogatott futballista lassan egymillió követővel rendelkezik ezen a platformon, az pedig külön öröm lehet számára, hogy már most rengeteg csapattársa be is követte. Többek között Cody Gakpo, Diogo Jota, Ibrahima Konaté, a csapatkapitány Jordan Henderson, Luis Díaz, Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk és a másik friss igazolás, Alexis Mac Allister is baráti viszonyt ápol vele. Gakpo még kommentet is írt a magyar focista bejegyzése alá.

Alisson Becker, Andrew Robertson, Darwin Nunez, Mohamed Szalah és Thiago viszont még nem követte be a 70 millió eurós (26 milliárd forint) új igazolást. Szoboszlai először július 19-én, szerdán a Karlsruhe ellen játszhat először egy németországi edzőmérkőzésen.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás