Igaz a hír: Tom Cruise ráhajtott Shakirára, folyamatosan udvarol neki a Forma–1-es futam óta

Kitálalt a bennfentes, Shakira a hollywoodi világsztár mellett találhat vigaszra balhés válása után. Tom Cruise-t lenyűgözte az énekesnő.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.05.10.
Módosítva: 2023.05.10.
Tom Cruise Shakira forma1

Első blikkre üres találgatásnak tűnhetett, hogy az internetes fórumokon sokan már összeboronálták Shakirát és Tom Cruise-t, miután vasárnap együtt nézték meg a helyszínen a Forma–1 Miami Nagydíját. Csakhogy azóta egy hozzájuk közeli forrás megerősítette: a 60 éves hollywoodi színész nagyon is érdeklődik a kolumbiai énekesnő iránt.

Tom Cruise-t lenyűgözte Shakira: nem csak méretben illenének össze?
Tom Cruise-t lenyűgözte Shakira: nem csak méretben illenének össze? – Fotó: AFP

Új álompárról még korai beszélni esetükben, mindenesetre a jelek szerint csak Shakirán múlik, nyitott-e a színész közeledésére.

Tom rendkívüli módon érdeklődik iránta. Megvan köztük a kémia. Shakirának most egy puha párnára van szüksége, hogy arra essen, és ez lehetne Tom

– utalt arra az amerikai Page Six forrása, hogy a 46 éves popdívának egy új szerelem vigaszt nyújthat a tavalyi, számára megrázó és botrányos utóéletű szakítása után Gerard Piquétől.

Gyermekei apja, a szőke bombázónál tíz évvel fiatalabb spanyol focista, Piqué megcsalta őt. A különválásuk után hónapokig a nyilvánosságot is bevonva üzengettek egymásnak, noha 12 éven át idillinek tűnt a kapcsolatuk.

– Ráadásul Shakira alacsonyabb nála – célzott a neve elhallgatását kérő nyilatkozó kissé rosszmájúan Tom Cruise 170 centis „magasságára” (Shakira alig 158 cm).

A régóta facér hollywoodi világsztár állítólag virágokat is küldött kiszemeltjének, aki annyira elvarázsolta őt az F1-verseny alatt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás