Görcsösen vágysz a másik feledre, netán a kalandok vonzanak igazán? Milyen ábrát látsz meg elsőként a képen? Ebből minden kiderül!

Ha elsőként egy női arcon akadt meg a szemed, akkor csak a pártaláláson jár az eszed, és azért, hogy megleld a másik feled, foggal-körömmel küzdesz. Amikor kapcsolatban élsz, rosszul viseled a hullámvölgyeket. A nehezebb pillanatokat annyira baljósnak tekinted, hogy a megoldás keresése helyett inkább továbbállsz – írja a yourtango.com. Ezen talán érdemes lenne javítani, és több időt hagyni arra, hogy pároddal egymásra hangolódjatok. Tudod, jóban, rosszban…

Ha a virágokra figyeltél fel először, akkor igazi romantikus típus vagy! Úgy képzeled el a tökéletes kapcsolatot, ahogy a filmekben is látod. Ha párod nem ennyire érzelmes típus, akkor se aggódj. Élvezd ki a romantikus pillanatokat, de engedd, hogy a kedvesed kimutathassa vagy levezethesse a többi érzelmét is.

Ha a lepkék ragadták meg a tekintetedet, akkor szárnyaló, kalandkedvelő típus vagy. Nem szereted a mindennapok monotonitását, ezért nehezen állapodsz meg. Hidd el, jönni fog valaki, aki mindig képes lesz valami újdonságot csempészni a kapcsolatotokba!

Ha a kék égbolt vonzotta a tekinteted, akkor buja típus vagy, a szex az egyik legmeghatározóbb tényező számodra. A fizikai vonzalom mindenki számára fontos, és ha vannak is „ellaposodott” pillanatok a kapcsolatban, kis fantáziával újra lángra lobbantható a szikra!