„Tornázzatok közösen egy jó kis közepes erősségű Nóri-féle formatornára minél többen egyszerre online!

Fotó: Shutterstock

Zoom, Messenger-szoba, Google meet, egy a lényeg: a közös torna végén ne felejtsetek el lőni egy képernyőfotót magatokról és azt feltölteni ide, az eseménybe. Bárki elkezdhet online tornaidőpontot szervezni itt, az eseményben, akár te is!
A kihívás időtartama alatt akárhány közös tornát szervezhetsz és te is részt vehetsz a mások által szervezett időpontokon!
A kihíváshoz készült vadonatúj, ingyenesen lejátszható tornavideó június 20-tól lesz elérhető a GYA honlapján, a Blog szekcióban.

Minél többen tornáztok együtt, annál több finomság üti a markotokat!
Szálka Brigitta dietetikus, valamint Urbán-Váradi Alexandra online tartalomkészítő és Romics Bea food blogger 5-5 könnyen elkészíthető, nagyon finom nyári édességrecepttel készült az egyszerre lépőknek, ezeket a kihívás sikeres teljesítése után, egy ingyenesen megvásárolható termék formájában éred majd el a Gyerünk, anyukám! honlapjáról.
Hogy ebben a gyűjteményben benne lesz-e mind a 15 darab recept, az már csak a közösségen múlik, a receptek számát az fogja meghatározni, hogy mennyien tornáztok egyszerre a kihívás időtartama alatt szervezett legnépesebb online tornán.

Minden 10. résztvevő egy-egy pluszreceptet jelent a gyűjteménybe mindhárom sütimesternőnktől, tehát
10–19 együtt tornázó esetén 3 recept,
20–29 főig 6 recept,
30–39 főig 9 recept,
40–49 főig 12 recept
50 fő felett pedig 15 recept lesz elérhető a GYA honlapján!
Szervezésre fel, mindenkinek nagyon jó együtt tornázást kívánunk (sőt, ha meg kell tolni a létszámot, akár mi is beszállunk a buliba)
Üdv,
A Gyerünk, anyukám! csapata”