„Cseri D. Bernadett vagyok, boldog feleség és családanya! Másik nagy szerelem az életemben az ADHD-s gyermekek. A velük és szüleikkel, pedagógusaikkal való szemléletformáló, támogató, szakirányú foglalkozások pedig a hivatásom fő fókusza. ADHD-szemléletű coachként foglalkozom az ifjúsági és felnőtt korosztállyal, valamint családi és párkapcsolati témával is, ami egy ADHD-s gyermeket nevelő család esetében komoly segítség tud lenni. Cegléden vezetek egy fejlesztőközpontot, ahol az érintett gyerekeket és családjaikat fogadjuk, tréningezzük, terápiázzuk és az ADHD Magyarország-Pálföldi Alapítvány elnökeként pedig országos szinten képviseljük őket.”

Fotó: Shutterstock

„A Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával „Tanuljunk együtt! De hogyan?” webináriumsorozat keretében készen állunk együtt gondolkodni veletek!” – olvasható a szervező, a Meseliget Alapítvány leírásában. „Körbejárjuk mindazokat a témákat, amelyekről pontosan tudjuk, hogy nap mint nap érint benneteket (mikor mennyit segítsen a szülő az otthoni tanulásban, melyek egy otthontanuló szülő tapasztalatai, kisebb-nagyobb korosztályban hogyan segítsen a család a tanuló tanulmányaiban, milyen szabadprogramok és közösségek érhetők el, hova forduljunk, ha fejlesztésre van szükség, honnan tudjuk, hogy mire, mi a tanulás jövője –kiscsoportok, tervek, közösségek.
Az előadást követően lehetőségetek lesz kérdezni, saját tapasztalatot is megosztani – nyílt és őszinte beszélgetésre számíthattok.”

A webináriumon a résztvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, itt jelentkezhetsz.

Időpont: január 27. 17.30