„Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:

Fotó: Facebook

– Örökbefogadás: cicák, kutyák részére – önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Noé és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.
– Kutyaszépségverseny – ahogy mi látjuk – részletek hamarosan! Nem csak noés kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet 11.30-ig! A nevezés díjtalan. Nevezni nem csak korábbi noés kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhető. Sőt ha van a Noé jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetőség. De ne feledd, ez csak játék és szórakozás! Természetesen mindenkinek a saját kutyusa a legszebb, nekünk pedig mindegyik!
– Nyomozd ki a helyes választ! Akadályverseny kicsiknek és nagyoknak! Akik ügyesen nyomoznak és így teljesítik az összes feladatot, mind-mind ajándékot kapnak!

– Gyerekprogramok:
arcfestés, csillámtetoválás
kézművesprogramok
játszóház
ugrálóvár
– Cicasimogató a gyönyörű macskakifutóban! Cicás örökbefogadóink a PreVitalnak köszönhetően kezdő csomagot kapnak!
– Jótékonysági MacsKávézó a legfinomabb kávékkal
– Tombola

A belépés természetesen ingyenes, de három- és négylábúaknak kizárólag oltási könyvvel lehetséges!
Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki őket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is!”

Időpont: május 14., szombat, 10–15 óráig
Helyszín: Noé Állatotthon – 1171 Budapest, Csordakút utca vége!