Mennyire kell tartaniuk az oltottaknak a negyedik hullámtól és milyen megelőzési stratégiákat célszerű követni? Kiknek javasolt a harmadik oltás felvétele? Hogyan vélekednek a szakértők a gyermekek oltásáról? A vendégek áttekintik a tudatos megelőzés szempontjait, és megpróbálják eloszlatni a felesleges aggodalmakat.

Fotó: Facebook

Az élő beszélgetést a KOVIDŐK, két nemzetközileg elismert szegedi kutató – dr. Horváth Péter informatikus és dr. Kintses Bálint biológus – nevével fémjelzett, hiteles és független tájékoztató csatorna szervezi.

Vendégeik:
– Szlankó Viola pszichológus, az UNICEF Magyarország gyermekvédelmi vezetője.
– Prof. Dr. Jakab Ferenc virológus professzor, aki a Pécsi Tudományegyetem Virológiai Nemzeti Laboratóriumának vezetője, a PTE Természettudományi Karának tudományos dékánhelyettese, a Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetője.
– Prof. Dr. Szekanecz Zoltán professzor, belgyógyász, immunológus, reumatológus szakorvos, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.
– Dr. Zacher Gábor toxikológus, mentőorvos és sürgősségi szakorvos, aki jelenleg a Hatvani Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán dolgozik, korábban a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumát vezette.

Időpont: október 28., 20 óra
Bővebben itt.