RETRO RÁDIÓ

Mihály-napi búcsú a Kispesten





2022 őszén ismét megrendezik a már hagyományos Mihály-napi búcsút, a kispesti Templom téren.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.24.
Mihály-napi búcsú

Szeptember 24-én, 10.30-tól változatos programokkal, színpadi fellépőkkel, kézműves kirakodó vásárral várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fotó: Facebook

Ott lesznek már hagyományosan a gólyalábasok, lesz játszóház és kisállat-simogató, a Wekerlei Kultúrház mesepavilonja, kézműves sátor, vendéglátás. 10.30-tól 14 óráig Madár Vadász Oszival solymász-bemutatóját tekinthetik meg a látogatók a Templom téren, és nem maradhat el a kis vidámpark sem.

A színpadon délelőtt gyermekeknek szóló színpadi programokkal, az Iszkiri zenekar koncertjével és a Ládafia Bábszínház előadásával, délben a Kispesti Obsitos Fúvószenekar koncertjével, kora délután a Kispesti Nemzetiségi Önkormányzatok zenés programjaival, majd délután Bódi Barbara és Kurkó József színművészek operett-örökzöld dallamaival, ezt követően Hajdu Steve Hajdu You Do? stand up műsorával, estefelé szerb néptáncesttel várják a családokat, érdeklődőket.

A napot a Pro Cultura Minoritatum Hungariae-díjas Poklade zenekar fantasztikus koncertje zárja, akik autentikus balkáni tamburazenét játszanak. A koncert végén a már megszokott tűzzsonglőrökkel búcsúztatják a Mihály-napi családi napot.

Számtalan kísérő programmal: fa körhintával, kisállat-simogatóval, a Kispesti Kertbarátok őszi bemutatójával és a Wekerlei Kultúrház mesepavilonjával is várják az érdeklődőket. A búcsú műsorvezetője Tóth Roland színművész lesz.

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás