RETRO RÁDIÓ

A Kobuci Kertben zenél a Platon Karataev





Július 28-án 19 órakor kezdődik a Lev Tolsztoj karakteréről elnevezett zenekar koncertje. A tavalyi, Atoms című lemezükkel elléptek az eddigi akusztikus iránytól egy hangosabb, grandiózusabb hangzás felé.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.28.
III. kerület zene

Az album a legbelsőbb énünk kereséséről és minden megkérdőjelezéséről szól, a dalokban hol önmagunk felé zuhanunk, hol éppen attól távolodunk. Ezen a spirálon kering majd tovább az együttes következő, Partért kiáltó című lemeze, melyről több dal is elhangozhat már az addigi fellépések során, hogy tovább bolyongjunk együtt a létezés magja körül.

Fotó: Facebook

Vendég: Kolibri

Bognár Bandi aka „Kolibri” 2019-ben shortlistes lett a Keret Kikeltetőjén, és azóta is sorra írja a melankolikus, de mégis boldog zenéket. Egyszerre szól mindazokhoz, akik szívesen mélyülnek el a bennünk zajló érzelmekben. A 2019-ben megjelenő Elloish EP-je egyszerre ringatja el és szippantja be a hallgatót, dalszövegei pedig a vágyakozás, elvágyódás és a nyugalom legszebb pillanatait ragadják meg. 2020 zavaros éve elhozta a magyar nyelvű dalokat is: a Szívavató című singlet 2021 elején követte a B oldal, ami egy elválás nem mindig egyszerű pillanatait festi le a hallgatók számára.

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Országos Star Wars rajongói találkozó

Országos Star Wars rajongói találkozó

Élőzenés farsangi táncház a Bartók Táncegyüttessel

Élőzenés farsangi táncház a Bartók Táncegyüttessel

Családi öko-délután a Csobánka téren

Családi öko-délután a Csobánka téren

Pendüljünk egy húron! – Zenés-bábos előadás

Pendüljünk egy húron! – Zenés-bábos előadás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás