RETRO RÁDIÓ

Eleven Ősz 2022 a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedben





Megújult programözönnel várja a helyieket és a Bartók Béla Boulevard-ra látogatókat az Eleven Ősz nyárzáró fesztivál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.23.
fesztivál Eleven Ősz

Ismét fergeteges művészeti, zenei és családi programokkal várja a látogatókat az Eleven Ősz a Bartók Béla Boulevard-on. „Ez a Mi utcánk” – hangsúlyozzák a szervezők, az utca üzleteit civil együttműködésben összefogó Bartók Boulevard Egyesület tagjai, akik most az egymás iránti bizalomra, megértésre helyezik a hangsúlyt, hiszen hitvallásuk szerint az életünket szebbé, jobbá tevő dolgokban lehet igazán, szívből együttműködni. Éppen ezért az Eleven Ősz ünnepének kezdetét, és egyben a találkozás örömét a mindennapok gondjainak letételével, a jelen pillanatra való fókuszálással egy közös seprés jelképes gesztusával indítják útnak.

Fotó: Facebook

Szeptemberben ismét megelevenedik a Bartók Béla Boulevard, azaz a kultúra beköltözik Újbudára, a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedébe, a Gellért tértől a Móricz Zsigmond körtérig, illetve a Feneketlen tóig tartó szakaszra.

Love in street – hangzik a nyárzáró fesztivál gondolati magja, a szervezők ugyanis hisznek „a szeretet, a szerelem és a békesség mindent lefegyverző erejében. Hisszük, hogy ha néha-néha meg is tántorodunk, képesek vagyunk elemelkedni a félelmektől és bátran hinni a közös jó »mindenjóját«”! Képesek vagyunk megnyílni és bizalmat adni magunknak és egymásnak! Van erőnk kitárulkozni, megismerni, megérteni, Szeretni, Békében élni! Tegyünk együtt kísérletet a közös örömre, az együttnevetésre, a félelmeket legyűrő Szeretésre! Legyen az Eleven Ősz az az ünnep, amikor a portálok megtisztítása után vendégül látja az utca az ünnepre látogatókat, amikor is bátran szeretjük az utcazajt, kacagjuk a fényeket (melyek olykor világító »szellemi fáklyaként« égnek), megértjük a lényeget!” – állt a fesztivál nyári felhívásában.

Időpont: szeptember 23–24.

Az Eleven Ősz programjai megtalálhatók ezen a felületen.





Ezeket olvastad már?
Robotálmok - premier előtti vetítés

Robotálmok - premier előtti vetítés

Húsvét az Állatkertben

Húsvét az Állatkertben

Gyöngyhajú lány balladája - az Omega musical a Kőrösiben!

Gyöngyhajú lány balladája - az Omega musical a Kőrösiben!

Mazsola és Tádé - Dörmögő Dömötör Színház

Mazsola és Tádé - Dörmögő Dömötör Színház

Top hírek

látványetetés

Húsvét az Állatkertben

Állatos élményprogramokkal, tojásvadászattal, kézműveskedéssel és számtalan látnivalóval várják a látogatókat, nagypéntektől húsvét hétfőig!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás