„2015. június 21-én, az első jóga világnapon több százezer emberrel szinkronban gyakoroltunk. 2022. június 21-én újra ünnepelünk! Ezt az eseményt hétvégére tervezzük, június 18-án szombatra, hogy minél többen részt tudjunk venni. A természet gyógyító energiáit megtanuljuk tudatosan érzékelni, feltöltjük lényünket, regenerálódunk, teljessé válunk!

Fotó: Facebook

Kedves Jógások, Érdeklődők!

Sok szeretettel meghívunk mindenkit! A programon a részvétel ingyenes, nyitott mindenkinek! Kérünk benneteket, hogy jelezzetek vissza itt, az eseménynél és levélben is, ha szeretnétek jönni, jó ha tudjuk előre a létszámot. Azok vehetnek részt, akik jelentkeznek a megadott e-mail címen és visszajelzést is kapnak a levelükre. Részleteket, információkat, a pontos helyszínt levélben adjuk meg.

jogavac@gmail.com

Köszönjük!

Helyszín: Budapest, Margitsziget
Program:
10.00–12.00 Hatha jóga gyakorlás + meditáció
A jóga alapgyakorlatait fogjuk venni, segít erősödni, feltöltődni, gyógyulni, ellazulni.
A bemelegítő gyakorlatokat tanuljuk meg, ezután a napüdvözletet (Surya Namaskara) vesszük, az alap ászanákat (testtartásokat), ezek jótékony hatásairól is beszélünk, a jógaóra végén a relaxációs gyakorlatot, a shavasanát, a jóga lazítás mélységeit tapasztaljuk meg.”