RETRO RÁDIÓ

Ha szerda, akkor Borszerda a Magyar Nemzeti Galériában!





A Magyar Nemzeti Galéria egyik legnépszerűbb programsorozata idén is várja a képzőművészet és a bor iránt érdeklődő látogatókat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.21.
borszerda

A rendezvény ismét színes programot kínál: szerda esténként különleges kiállítások, izgalmas tárlatvezetések és előadások, élő zene és borkóstoló várja a művészet rajongóit szeptemberben is.

Fotó: Facebook

Az idei Borszerdák témája a legnagyobb művészeink köré szerveződik: szeptember 21-i estünkön Maurer Dóra, Fehér László, Hantai Simon, szeptember 28-án pedig Vaszary János és Rippl-Rónai József áll a programok középpontjában.

A Borszerdák meghívott borászatainak képviselőit szakmai beszélgetéseken ismerhetik meg. Az idei eseményeken is a bor szerelmesei, a BorPortré csapat tagjai, Kocsis-M. Brigitta, Rácz Laura Rebecca és Nádasi Eszter beszélgetnek a borászatok képviselőivel.

Idén ősszel több különleges kiállítást láthat a Borszerdák közönsége: a szeptemberi esteken megtekinthetik az Art deco Budapest. Plakátok, tárgyak, terek (1925–1938), a Dancing 1925 – Magyar művészek a párizsi éjszakában, illetve Az Eszmény felé. Belga szimbolista szobrászat a Szépművészeti Múzeum gyűjteményéből című tárlatokat.

Az őszi eseményeken az Etyeki Kúria és a Sauska Borászat mennyei boraival készülnek a szervezők, és az újonnan nyíló Vaszary: Az ismeretlen ismerős című tárlat is megtekinthető.

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás