„A gyermeki gondolkodás, viselkedés és lelkivilág megértése nem könnyű feladat, főleg a tinédzserkort elérve, ezért is választottam ezt a témát az idei év első élőadásának.

Fotó: Facebook

Egy beszélgetésre szeretnélek invitálni, amiben egy olyan különleges vendégemmel fogok beszélgetni a témáról, aki sokat foglalkozik gyerekekkel, tinédzserekkel és a szüleikkel a munkája során. Nemes Hajnal, mentálhigiénés szakemberrel, a MMC (Mentál-Mentor Centrum egészségpszichológia- és oktatási központ @mentalmentorcentrum) tulajdonosával fogok beszélgetni, akivel annak idején együtt tanultuk a hipnózist és aki azóta is jó barátom. Dolgoztunk együtt, rendszeresen vitatunk meg egymással szakmai kérdéseket, és gyakran ajánlom őt többek között gyerekekkel, kamaszokkal kapcsolatos témákban, amiben nagy tapasztalattal rendelkezik.

A beszélgetés során többek között szó lesz:
– a gyermekek beilleszkedési nehézségeiről;
– arról, hogy létezik-e olyan, hogy helyes gyereknevelés;
– a kamaszokat érintő viselkedészavarokról (evészavarok, önbántalmazás… stb.);
– a szülői szerep nehézségeiről és megoldásairól;
– és arról, hogy mennyire meghatározó a család a gyermek életében.

Várlak tehát Téged is 2022. január 23-án vasárnap 21.00-kor az idei első INVERSUM live adással, ahol a kérdéseidet természetesen ezúttal is felteheted a közvetítés során, amiket örömmel válaszolunk meg élőben!”