
Közös alkotás a B29-ben
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Az egészséges táplálkozás talán még fontosabbá kezd válni, mint korábban. De vajon ezt az egészségtudatos életmódot lehet fenntarthatóan is élni? Erre a kérdésre keresik a szervezők a választ Szabó Adrienn dietetikussal.
Az előadás alatt szó lesz az egészségtudatos táplálkozásról, a fenntarthatóságról, és igyekeznek számos tévhitet eloszlatni. Érintik azt a témát is, hogyan tudunk a legtöbbet tenni a szervezetünk támogatásáért, ha környezettudatosan étkezünk, mert ez a kettő egybefonódik.
Az előadás előtt a regisztrációs űrlap kitöltésével lehetőség lesz előzetes kérdéseket feltenni a dietetikusnak.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Időpont: március 11. 16.00–17.30
Helyszín: Kesztyűgyár, 1084 Budapest, Mátyás tér 15.
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Kicsiknek és nagyoknak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt kiváló programokkal készülnek a szervezők.
Az eseményre ingyenes a belépés, érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre