Az egészséges táplálkozás talán még fontosabbá kezd válni, mint korábban. De vajon ezt az egészségtudatos életmódot lehet fenntarthatóan is élni? Erre a kérdésre keresik a szervezők a választ Szabó Adrienn dietetikussal.
Az előadás alatt szó lesz az egészségtudatos táplálkozásról, a fenntarthatóságról, és igyekeznek számos tévhitet eloszlatni. Érintik azt a témát is, hogyan tudunk a legtöbbet tenni a szervezetünk támogatásáért, ha környezettudatosan étkezünk, mert ez a kettő egybefonódik.
Az előadás előtt a regisztrációs űrlap kitöltésével lehetőség lesz előzetes kérdéseket feltenni a dietetikusnak.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Időpont: március 11. 16.00–17.30
Helyszín: Kesztyűgyár, 1084 Budapest, Mátyás tér 15.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre