RETRO RÁDIÓ

Folyamatos fejlesztések a SPAR-nál – megújult az újpesti SPAR szupermarket

A SPAR Magyarország minden évben több milliárd forintot fordít arra, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő, modern üzleteket építsen, illetve a már meglévő egységeit korszerűsítse. Ennek jegyében kapott új külsőt és áttekinthető, modern belső tereket és eszközöket Budapest IV. kerületének szívében, egy 1,5 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően a Szent Imre és a Görgey Artúr út sarkán lévő SPAR szupermarket áruház, amely 53 fő dolgozónak kínál munkalehetőséget. (X)Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.08.
Módosítva: 2023.12.10.
SPAR to Go eladótér szupermarket

Egy nagyvárosnyi méretű budapesti kerület központjában újította fel a SPAR az évek óta működő, helyiek által kedvelt SPAR szupermarketet, amely a megszokott, színvonalas árukínálatot immár kellemes környezetben, modern berendezések között, a mai kor elvárásainak megfelelően teszi elérhetővé vásárlók számára. Hazai vállalkozásként a SPAR eltökélt szándéka, hogy a lehető legtöbb egységét modernizálja, úgy, hogy közben az üzletek fenntartható működését is elősegítik.

Fotó: SPAR

Az újpesti üzlet a korábbihoz képest számos új kényelmi funkcióval egészült ki, így még magasabb színvonalon szolgálja ki a kerületben élő családokat, vagy az erre utazókat. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, és a pékáruk áttekinthetőségét megkönnyítő polcok kerültek. Az üzletben helyet kapott egy különálló SPAR to Go ételbár, amely változatos melegétel-, szendvics-, saláta- és desszertkínálattal áll a vevők rendelkezésére. Az áruházban elsőként a zöldség-gyümölcs osztály fogadja a betérőket, ahol új szolgáltatásként egy önkiszolgáló narancsfacsarógép is várja az egészséges frissítőre vágyó vevőket. Az átépítés során a bejárat közelében kapott helyet a pékség, valamint a vállalat saját üzemében készülő SPAR enjoy. kényelmi termékekkel megtöltött hűtősziget. A kiszolgálópulttal szemben helyezkednek el az előrecsomagolt friss csemege- és hústermékeket kínáló hűtők, amelyek kényelmes és gyors választási lehetőséget biztosítanak, de természetesen a megszokott kiszolgálópult kínálata is segíti a vevőket, hogy az ízlésüknek megfelelő friss termékekhez jussanak. A tejosztályon át vezet a vásárlói kör az eladótér további részeihez, az ital és mirelit osztályokra, ahonnan az önkiszolgáló egységekkel is felszerelt kasszasor érhető el.

Fotó: SPAR

Az 1300 négyzetméteren elhelyezkedő, megújult szupermarketben korszerű LED-világítás gondoskodik a környezetbarát energiafelhasználásról. Új, környezetkímélő, szén-dioxid-alapú hűtéstechnika épült ki, és ajtókkal felszerelt hűtőbútorok érkeztek az eladótér ezen részére.

A másfél milliárd forintból megújult SPAR szupermarket 53 fő dolgozónak ad munkát, akik régi ismerősként köszöntik majd e modern környezetben korábbi vásárlóikat, s örömmel várják új vevőiket is. 

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása: 

1041 Budapest, Szent Imre utca 1./Görgey Artúr utca 22.             

H–P.: 6.30–21.30

Szo.: 6.30–20.00

V.: 7.00–18.00


 

A SPAR to Go nyitvatartása: 

H–P.: 6.30–19.00

Szo.: 6.30–18.00

V.: 7.00–17.00


 (X)


 

 

Ezeket olvastad már?
Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Top hírek

PR cikk

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata víziközmű-üzemeltetési jogviszony létrehozása céljából pályázatot ír ki Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának tulajdonában álló víziközművek bérleti-üzemeltetési szerződés alapján történő üzemeltetésére a közműves ivóvízellátás és a közműves szennyvízelvezetés és -tisztítás, mint víziközmű-szolgáltatási ágazatok vonatkozásában. (X)

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás