A négygyerekes rendőr, Jason Collier egy Facebook-posztban örömködött azon, hogy házassági évfordulója van feleségével. A 41 éves texasi férfi romantikusan azt írta, hogy nagyszerű párja nélkül el sem tudja képzelni az életét. Csakhogy a közzétett bejegyzést a rendőr többi barátnője is látta…

Fotó: Pexels

A férfi egyik szeretője, egy 39 éves nő is azt hitte, hogy ő Jason egyetlen párja. Mi több, a férfi azzal hitegette, hogy feleségül fogja venni. Amikor a nő számon kérte, Jason egy hamis válási papírral próbálta bizonyítani „hűségét”.

! A poszt alatt megjelent egy másik nő is, aki szintén kiakadt a házassági évfordulós bejegyzésen, mert ő is azt hitte, hogy a rendőr csak vele van párkapcsolatban. Az talán már nem is olyan meglepő, hogy utóbbi hölgy állítása szerint a rendőrrel decemberben jegyezték el egymást.

A posztok és kommentek hatására az is kiderült, hogy a négygyermekes rendőr üzleti utakkal oszlatta el a kétségeket afelől, hogy mikor merre jár. Az irathamisítás miatt a férfit 21 év szolgálat után felmentették állásából.