Kuponőrület: így vásároljon olcsón!





Ismernek olyanokat, akik folyamatosan kuponokra vadásznak? Biztosan, hiszen ezt a kedvezményes vásárlási lehetőséget sokan szeretik és persze vannak olyanok is, akik kételkednek ebben, mert csalást vagy gyengébb szolgáltatást sejtenek mögötte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.18.
ajánlat kupon vásárlás kedvezmény

A felmérések szerint a kuponos vásárlások népszerűsége folyamatosan növekszik. Ezt jól bizonyítja, hogy amikor egy-egy ismert magazin kuponnapokat tart, a plázákban mozdulni sem lehet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy átveréstől nem kell tartanunk, hiszen ez többszörösen visszaütne a kupon kibocsájtójára: többet biztosan nem vennénk tőle semmit és még rossz hírüket is keltené. A csalást egyébként a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség is leleplezné, hiszen folyamatosan szemmel tartják azokat a cégeket, akik kuponokkal kedveznek a vásárlóiknak.

Miért jó a boltoknak?

Miért mondanak le az üzletek a bevételük egy részéről? Azért, mert így arra számítanak, hogy majd visszatérünk hozzájuk vásárolni és ha már arra járunk, mást is veszünk.

Miért jó a vásárlóknak?

Aki még nem vásárolt ilyen módon, nem is tudja átérezni, milyen sikerélményben van azoknak része, akiket már „beszippantott” a kuponőrület. Természetesen a legtöbben valóban így szeretnének sokszor kifejezetten nagy kedvezménnyel vásárolni, hiszen a teljes árat nem engedhetnék meg maguknak és persze vannak olyanok is, akik szinte sportot űznek a „kuponozásból” és folyamatosan figyelik az üzletláncok ajánlatait. Bármelyikről is van szó, az biztos, hogy így valóban jóval olcsóbban juthatunk bizonyos termékekhez, szolgáltatásokhoz.

Sok kuponnal valóban jelentősebben olcsóbban vásárolhatunk Fotó: Shutterstock

Sokféle létezik

A kuponfajták manapság már olyanok, mint Gombóc Artúr csokoládéi, nagyon sok fajta közül választhatunk. Van olyan, amikor a vásárlás végösszegéből kapunk kedvezményt, egy másik lehetőség, amikor egy bizonyos márka termékeit vásárolhatjuk meg olcsóbban, és akad olyan is, amikor a kuponfüzetben szereplő árukhoz juthatunk kevesebb pénzért. Vannak kuponok, amiket a netről kell letölteni, vannak, amiket egy-egy mobilos alkalmazás kínál fel és vannak kuponfüzetek is, amelyekbe egy adott vásárlás után járó pontokat kell gyűjtenünk. Egyes üzletek saját kuponokat adnak és vannak kuponos cégek, akik nagyon sok cég áruit és szolgáltatásait kínálják egy felületen.

Kuponok a Metropol.hu-n is!

A Metropol is elindította kuponos oldalát. Nem kell mást tennünk, mint felmenni a metropol.hu/kuponok oldalra, ahol egészség, gasztronómia, otthon, tech és utazás témakörben böngészhetünk a kuponok között. Ha nem csak böngészni szeretnénk az ajánlatok közt, akkor a legjobb, ha a keresőbe írjuk be azt a terméket, amelyre a leginkább szükségünk van. Érdemes bármire rákeresni, még akkor is, ha azt gondoljuk, ezt biztosan nem találjuk az ajánlatok közt, hiszen tévékészülékeket ugyanúgy találhatunk itt 60-80%-al olcsóbban, mint szájmaszkot vagy hegesztőt. Láthatjuk a last minute ajánlatokat is, amelyek még nagyobb kedvezményeket kínálnak, de itt figyelnünk kell a számlálóra, ami azt mutatja, mennyi időnk van, hogy az adott terméket megvásároljuk.

 





Ezeket olvastad már?
Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

 Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás