Ismét hódít a bő szárú nadrág! A 70-es évek hippikorszaka újra teret kapott, és ahogy az várható volt, a nadrágoknál is ez a trend hódít. A földig érő lenge szárakkal ugyanis akár tetszik, akár nem, ismét visszatér a bő fazon. Sokan tartanak tőle, pedig remek viselet, amit könnyű kombinálni! Mielőtt beszerzünk egyet magunknak, érdemes alaposan körbenézni, és azt is átgondolni, mivel fogjuk viselni.

Ötzsebes, koptatott H&M farmer

H&M
Ár: 8995 Ft
Elegancia: kevésbé elegáns
Ez az ötzsebes, 100% pamut koptatott farmer magas derékkal, bő, egyenes szárral készült. Nagy előnye, hogy kiemeli a karcsú derekat és sportcipővel vagy bokacsizmával is remekül kombinálható. Elegánsnak mégsem mondható, így irodai használatra ezt nem ajánljuk.

Összpontszám

7.3

Kényelem

7

Variálhatóság

7

Ár

8


Magas derekú Mango farmer

Mango
Ár: 9990 Ft (akciósan 5990 Ft)
Elegancia: Közepesen elegáns
Szintén ötzsebes fazonnal kínálja a Mango ezt a bő szárú, magas derekú nadrágját, mely 99% pamutból, 1% elasztánból készült. A szűk felső rész remekül kiemeli a popsi körvonalát, ugyanakkor kifejezetten hosszú combú nőknek áll igazán jól. Egy egyszerű pólóval és egy elegáns inggel is jól mutat.

Összpontszám

7.3

Kényelem

7

Variálhatóság

8

Ár

7


Elegáns Marks&Spencer farmer

Marks&Spencer
Ár: 11699 Ft (akciósan 5799 Ft)
Elegancia: nagyon elegáns
Ha valaki kifejezetten az irodai, visszafogott vonalvezetést keresi, akkor érdemes felpróbálnia ezt a modellt, melynél kényelmesebb őszi viseletet el sem tudunk képzelni. A sötét árnyalat igazi eleganciát kölcsönöz, akár blúzzal és zakóval is remekül mutat. Egy belebújós őszi cipő ehhez a legjobb viselet.

Összpontszám

8.3

Kényelem

10

Variálhatóság

9

Ár

6

[most_read_articles]