Gödöllő térségében szerda este történt egy baleset az M3-on. Az ütközésről készült képekről kiderül, hogy az autóban a baloldali előválasztás szavazólapjait szállították, mivel azok teljesen szétszóródtak az úton” – írta meg elsőként az Origo.

Balesetinfo

A PestiSrácok.hu megtudta, hogy a BMW-t egy ózdi férfi, B. László vezette, aki nem más, mint a botrányok alatt roskadozó ózdi Gyurcsány-show koordinátora. A szakállas, fiatal férfi több fotón is látható azok közül, amelyeket a PestiSrácok.hu hozott nyilvánosságra annak kapcsán, hogy ózdiak állítása szerint napokon keresztül idegen romák egy csoportja akadályozta az embereket szavazatuk leadásában a sátornál. Az egyik sértett azt állította: miután kiderült, hogy nem a jobbikos Farkas Péter Barnabásra akar szavazni, egyszerűen megfogták a grabancát és kitették a sátorból. Lefényképezte B. Lászlót, a fotót kitette a Facebookra és azt írta mellé: ez a férfi távolított el a sátorból. Azt is sejtette, hogy a történtekhez a Jobbiknak lehet köze.

FORRÁS: PS/FACEBOOK

B. László szerepel egy másik ózdi férfi fotóin is, aki roma verőemberekről panaszkodott.

FORRÁS: PS/FACEBOOK

Egy nappal később Fidrus Péter, egy a Jobbikból korábban kilépett ózdi önkormányzati képviselő is megszólalt. Facebook-oldalán arról írt, hogy a romacsoportot B. László szervezte a városba, illetve, hogy B. Lászlót a jobbik bízta meg a Gyurcsány-show koordinálásával. Ezt Farkas Péter Barnabás, valamint segítői, jobbikos társai is tudták. Sajnálatos módon B.-t hajnalban súlyos autóbaleset érte, ezért állt ma le Ózdon a szavazás is – olvasható Fidrus posztjában.