Szüzek, figyelem! Valami nagyon izgalmas vár ma rátok!





Nagyot és maradandót alkothatnak ma a csillagjegy szülöttei.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.18.
horoszkóp

2021. január 18., hétfő

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma átlép a Kos jegyébe. Rengeteg energiát, de sok feszültséget is hoz magával ez a bolygóállás. Érdemes lenne egyvalamire fókuszálni az erejét, így hatalmas dolgokat érhetne el!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A környezetében rengeteg az agyonhajszolt és feszült ember. Ez sajnos már-már önre is átragad, pedig ön híresen nyugalmas típus. Arra is hajlamos, hogy a konfliktusokat elkerülendő mindent magára vegyen. Ez utóbbit ne tegye, húzza meg a határokat!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold ma átlép a Kos jegyébe. Remekül indult a hete, és ez még csak a kezdete valaminek, amiben hamarosan része lehet. Ne hagyja, hogy bárki is visszafogja a lendületét!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy hivatalos összejövetelre kaphat baráti meghívást. Talán úgy érzi, nem fér össze a kettő, pedig ez esetben igen. Ne utasítsa vissza a baráti segítséget. A szakmai megalapozottsága ugyan megvan, mégis szüksége van a támogatókra.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jobb lenne, ha kissé visszafogottabban viselkedne, és kerülné az összetűzést, a konfliktusokat a munkahelyén. Sok jó barátra is szert tehetne ott, ahol most csak üldöztetést érez. Legyen barátságosabb!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Számítson rá, hogy hamarosan felpörögnek ön körül az események. A munkahelyén új feladatokat kap, vagy akár teljesen új munkahelyre is vetheti a sorsa. Valami nagyot alkothat, ami által kitűnhet a tömegből.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valamilyen ígérete egyre inkább nyomasztja. Pedig az ígéret szép szó, ezért a legjobb, amit tehet, hogy be is tartja. Ne akarjon mindig kibújni a kötelezettségek alól. Még ma tegye meg, amit várnak öntől.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egyre megfontoltabb, jobban utánajár a dolgoknak, alaposabban és pontosabban is dolgozik. Ez végre feltűnik a főnökének is. Még az is lehet, hogy tárgyalhatnak a fizetésemelésről, előléptetésről. Ehhez azonban még bizonyítania kell.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy fába vágta a fejszéjét. Talán mostanra meg is ijedt, hogy mit vállalt magára. Pedig jól tette, hogy egy kicsit fölé lőtt a feladattal, így van esélye ugyanis a fejlődésre. Sokat tanulhat az új kihívásokból!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érdemes utánanézni, milyen tanfolyamokra, továbbképzésre van lehetősége. Érzi és tudja, hogy manapság muszáj több lábon állni. Talán a hobbija is lehetne több puszta időtöltésnél...

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A megérzései remekül működnek a mai napon. Megmagyarázhatatlan módon megérzi, hogy egy barátját fel kellene hívnia, vagy ha rá kell kérdeznie bizonyos részletekre a munkahelyén. És valóban, izgalmas fejleményekről szerez így tudomást!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Kos jegyébe lép ma, ez az energia nem igazán passzol az érzékeny Halakhoz. Valahogy nem találja a helyét, nehezen koncentrál, viszont ingerlékenyebb a szokásosnál. Ma csak a szükséges feladatokra szorítkozzon!





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás