Az Oroszlán ma akkor is kaphat szeretetet, ha nem is ad





Csupa melegség sugárzik belőled, ne sajnáld kimutatni szíved melegét...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.24.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon sok erőt, energiát, biztatást nyerhet párja támogatásából, tanácsaiból. Jól alakulnak a dolgai, és ezt néha nem árt megbeszélni, sőt megünnepelni is. A világ megvár, néha nem árt megállni és örülni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Családjában valaki az ön tanácsát kéri. Legyen nagyon megfontolt, és különösen, ha érintett a dologban, akkor most mérlegeljen elvonatkoztatva a saját érdekeitől. Különben a saját fejére is csak bajt hoz, ha a közvetlen érdekek mozgatják.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha eddig elmulasztotta volna, most próbáljon meg valami különleges örömet szerezni kedvesének. A hirtelenségét, változásra való hajlamát használja végre olyasmire, amivel felderítheti a kedvét! Legalább nem unalmas önnel élni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha nem csak a saját gondjai kötik le a figyelmét, akkor mások életében is megtalálja azokat a problémákat, amikkel ön küzd jelenleg. És még az is lehet, hogy az ő példájukban a megoldást is meglátja. Járjon nyitott szemmel!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Akkor is kaphat szeretetet, ha ön nem ad, de a teljességhez mégiscsak hozzátartozik valamiféle kölcsönösség. Az ön szíve sugárzó nap, ne tagadja meg a melegét azoktól, akik leginkább rászorulnak. Mosolyogjon mindenkire!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha úgy érzi, lemaradt valami tevékenységről, akkor talán nem is volt az olyan fontos. Főleg, ha a frusztrációi a régmúltra vonatkoznak, felesleges ezen már keseregnie. A helyzete elfogadásával sokkal többre mehet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy régi és már lezártnak hitt konfliktus újra felbukkanhat életében. Úgy látszik, eddig csak halogatta a megoldást, ami most véglegességet követel. Ne várjon hát tovább, mert a helyzet így csak elmérgesedhet. Tegyen pontot a végére!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szép nap elé néz. Semmi rendkívüli nem zavarja meg a nyugalmát, szerencsére, mert a csend és a rend most az leginkább, amire szüksége van. Belül persze nagy változások zajlanak a lelkében. Kövesse, irányítsa azt meditációval, befelé figyeléssel, relaxálással.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehéz időszak áll ön mögött, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete. Sok mindentől megszabadulhat most, ami csak akadályozná a fejlődését, a továbblépést. Fogadja ezt el, és tekintsen így minden változásra!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy tisztázza a helyzetét. A rohanó életmód ezt ritkán teszi lehetővé, főleg, ha a vágyai mindig újabb és újabb helyzetekbe, problémákba hajszolják. Ezek jó részét magának csinálja, és ez a felismerés segíthet a megoldásban is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha szűkösnek találja pénzügyi lehetőségeit, most járjon kiegészítő források után! Az új lehetőség nem hullik az ölébe, önnek kell egy kis önreklámmal utána járni a lehetőségeknek. A barátai segítségére is számíthat.





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás