Kos (03. 21. – 04. 20.)

Romantikus napra számíthat. Hiába minden teendője, gondja, önnek csak egyvalakin jár az esze. Ha eddig nem tette volna, szervezzen ma találkozót vele. Az ürügyet önnek kell kitalálnia, de aztán megy minden, mint a karikacsapás.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó lenne, ha végre felülvizsgálná a döntéseit, amit az elmúlt időszakban hozott. Talán maga is beláthatja, hogy egyre távolabb kerül attól az ideáltól, amit a szíve mélyén önmagával kapcsolatban hordozott. Még nem késő egy visszakanyart tenni.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érdemes most keményebb fába is vágnia azt a bizonyos fejszét: hatalmas erőkkel bír, most mindenben sikeres lehet. Olyan problémát is megoldhat, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel ön előtt.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hallgasson végre a megérzéseire, és ne hagyja, hogy mások befolyásolják. Legyenek azok bár tisztelt személyek, barátok, főnökök. A jövőt elsősorban mégis ön teremti, és ehhez sugallatokat is kap. Hallja meg! Higgyen önmagában!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jó lenne, ha egy kicsit befelé figyelne: a meditáció, az önmagába nézés nem puszta időfecsérlés. Alkalom, hogy elsimuljanak lelke hullámai, és visszataláljon ahhoz a régi hanghoz, amely valaha irányította a sorsát. A jó sorsát.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne akarjon mindig ön irányítani: ha a párja azt látja, hogy mindig ön akarja a család hajójának kormányát fogni, akkor ne csodálkozzon, ha végül ő meg lustán elhever a kanapén. Így adva okot a veszekedésre. Mit szólna ahhoz, ha ma inkább ön dőlne hátra?

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Érdekes helyzetekben bőven lesz része a mai napon. Egy találkozáson úgy érezheti, mintha már megálmodta volna az egészet. Csak a végére nem emlékszik. Nem baj, nem kell mindent tudnia, akkor nem lenne olyan élvezetes.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerelmet jeleznek a csillagok a Skorpió jegyűeknek. Nem feltétlenül kell azonban új kapcsolatra gondolnia: megújulhat egy régi viszony is, még megszokottnak, kiismertnek vélt társa is teljesen új színben tűnhet fel ön előtt. A szerelem csodákra képes!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma végre sikerülhet megoldania egy problémát, amivel már jó ideje hiába küzdött. Ettől mintha új remény éledne a szívében: most végre jobbnak látja a helyzetét. A sok gond után, estére tervezzen kikapcsolódást.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az érzelmei időnként túlcsordulnak, máskor meg teljesen elfojtja őket. Ezért hajlamos lehet a szélsőséges megnyilvánulásokra, amikkel időnként meglepi a környezetét. Ne aggódjon, családja, párja megérti. De a munkatársai nem.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Új tapasztalatokban bővelkedhet a napja. Na nem feltétlenül nagy kalandokról van szó, sokkal inkább az emberi kapcsolataiban élhet meg csodákat vagy csalódásokat. Minden azon múlik, hogy ön mennyire tudja jól kezelni az embereket maga körül.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Remek nap a mai arra, hogy új célokat fogalmazzon meg. Ma valahogy tisztábban látja a lehetőségeket és a lehetséges buktatókat is. Ez a tisztánlátás nyerő helyzetbe hozza.