„Szeretlek, amíg…” Tudjuk, mi veri ki nálad a biztosítékot egy kapcsolatban





Horoszkópod alapján arra is következtetni lehet, hogy mi az, amit megengedsz, ha összejössz valakivel. Mindenkinél van egy pont, amikor megálljt parancsol.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.21.
fordulópont

Legyen az romantikus vagy szerelmi kapcsolat, vannak olyan tulajdonságok és megnyilvánulások, amelyek hatására megszakad a kötelék. Csillagjegyed szerint mutatjuk meg, téged mi borít ki végérvényesen.

Nálad mi hozza el a fordulópontot egy kapcsolatban? (Fotó: Shutterstock)

A kos az árulást nem bírja elviselni. A csillagjegy szülöttei imádnak hódítani, de kedvesüket örökre választják. Ha úgy érzik, hátba támadták őket, akkor elveszik a bizalom.

A bika addig szeret, amíg össze nem törik a szívét. Könnyen megsérül, de áthidalja a problémákat, amíg társa hűséges hozzá, és nem kap sértegető megjegyzéseket.

Az ikreket kiakasztja, ha megpróbálnak túljárni az eszén. Véget vet minden köteléknek azzal, aki megtéveszti, becsapja őt.

A rák addig marad választottja mellett, amíg el nem hagyják. Jellemzően kapcsolatán keresztül keresi az egyensúlyt, ha megbízik valakiben, teljesen átadja magát neki.

Az oroszlán kitart, amíg bolondot nem csinálnak belőle. Éreznie kell a megbecsülést és azt, hogy társa nem hálátlan mindazért, amit tesz érte. Nem akarja, hogy felhívd a figyelmét hibáira.

A szűzzel való kapcsolat végét jelenti a hazudozás. Jó megfigyelő, így hamar felismeri a ferdítést, amit nem is hajlandó megbocsátani.

A mérleg békepárti, igazi diplomata, aki mindig keresi a módját, hogy véget vessen egy veszekedésnek. Ha kiabálsz vele vagy számonkéred, az a kapcsolat végét jelenti.

A skorpió nem bírja a titkolózást. Ha hazugságot vagy rejtegetni valót észlel, akkor nem marad melletted.

A nyilas addig tud szeretni, amíg be nem zárod előtte az optimizmus, a lehetőségek ajtaját. Ha már nem várja, hogy valami jó történjen köztetek, akkor belül már elengedett.

A bak őszinte és melegszívű. Elvárja, hogy aszerint cselekedj, ami a legjobbat teszi a kapcsolatotoknak. Ha nem így állsz hozzá, továbblép.

A vízöntőt az egyediség vonzza. Személyiséged akár apró, de különleges vonásai azok, amikkel sikerül őt becserkészni. Ha ez elveszik és olyanná válsz, mint bárki más, akkor nem fogod érdekelni többé.

A halak az álmodozás nagy mestere, ugyanakkor érzékeny csillagjegy. Ha felhívod rá a figyelmét, hogy túl élénk a képzelete, vagy megpróbálod földhözragadtabbá tenni, akkor nem tart ki melletted.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás