Sugárzik a Halakból a szexualitás





Legyen az hivatalos vagy személyes ügy, szenvedélyesen csinál ma mindent. Csak úgy árad önből a szexualitás, ezért ne csodálkozzon, ha több bókot is kap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.28.
csillagjegy horoszkóp

Szeptember 28.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Azt üzenik a csillagok, hogy az elkövetkezendő négy hétben összpontosítson a barátságra és a partnerségre. Ebben az évben most jött el a legkedvezőbb időszak arra, hogy több mindent megtudjon saját magáról más embereken keresztül.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Szeretné a kezébe venni a saját élete irányítását és ezért mindent meg is tesz. Keményen fog dolgozni magáért és másokért. Partnere akaratlanul megsérti önt egy ártatlan, ám önnek nem igazán tetsző viccelődéssel, amelyet nehezen bocsát meg.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Tökéletes időszak következik a barátságok, a kikapcsolódások terén az Ikrek jegyűek számára. Fogadja el a különféle összejövetelekre szóló meghívásokat, sportoljon sokat és foglalkozzon teljes odaadással és figyelemmel a gyermekeivel.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Az otthonára, a családjára, a magánéletére fog mostanában összepontosítani. Keressen a szerettei körében lehetőséget a kikapcsolódásra, de ha van rá lehetősége, egy kis egyedüllét is jót fog tenni. Partnerével vitassák meg a nézeteltéréseiket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Eseménydús napot ígérnek a csillagot, sok találkozóval, utazással és tanulással. Mostanában mindenben visszafogta magát, éppen ezért ma nehéz lesz a józan ész szerint tovább „bólogatni” mások meglátásaira, de lehet, hogy nem is muszáj.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Figyelme középpontjában ma a pénzügyi kérdések állnak. Elgondolkodik azon, hogy valóban megéri-e ez a sok erőfeszítés az anyagi javakért. Lassan már azt sem tudja, hogy ön van a tárgyakért, vagy azok vannak önért. Mindezek ellenére romantikus hangulatban van.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Erőt nyerhet a bolygók állásából. Magára vonzza a fontos személyek figyelmét, ami sokat lendít eddigi pozícióin. Egyedül dolgozik céljai elérésén, pedig partnere többször is felajánlotta a segítségét. Fogadja el a támogatását.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Gondolja át, hogy mit is szeretne mostanában az élettől, úgy sokkal könnyebb lesz kijelölni a célokat. A tudatalattija is segíti a tervezésben. Felelősségteljes gesztusai segítik önt abban, hogy soha nem tapasztalt szerelem vegye körül.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Népszerű lesz mostanában, mindenki a saját csapatát szeretné az ön személyével erősíteni. Törekedjen arra, hogy többet komunikáljon az emberekkel, ez sokat segít a munkahelyi kapcsolatain. Magánéletében nyugalomra, elvonulásra vágyik.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szinte reflektorfénybe kerül, annyira sikeres most az élet minden területén. Főnökei, tanárai és a szülei ünneplik a tehetségét. Itt az ideje új feladatokat kérni! Ha partnere felé teljes odaadással lesz, eljön a nagy egyetértések ideje.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Változásra vágyik, megunta a négy fal között üldögélést, kalandokat, kihívásokat szeretne. Iratkozzon be tanfolyamokra, ahol érdekes témákról beszélhet, érdekes emberekkel. Ha megbántotta partnerét, kérjen bocsánatot és máris jobb lesz a hangulat.

Halak

II. 20.–III. 20.

Egész nap szenvedélyesen csinál mindent, legyen az hivatalos vagy személyes ügy. Sugárzik önből a szexualitás, ezért ne csodálkozzon, ha sok ember vonzónak tartja, és ezt ki is nyilvánítja. Kedvesével élvezzék az együttlétet, a romantikát.

 

Szeptember 29.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Rettenetesen felbosszantja valaki, és ezt nem is tudja magában tartani. A nézeteltérést később tisztázni fogják. Kissé elkeseredett, mert úgy érzi, nem sikerül megvalósítania az elképzeléseit, de lehet, hogy csak egy elérhetőbb tervre lenne szüksége.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bár nagyon jólesne önnek jól beolvasni egyes embereknek, a csillagok mégis türelemre intik. Néha tanácsos lenne megvizsgálnia a saját viselkedését, hozzáállását is a dolgokhoz, hiszen nem mindenki bír el annyi terhet, mint ön.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

El tudja fogadtatni a saját álláspontját egy nehezebb megbeszélésen, pedig eleinte bonyolult feladatnak tűnik. A sikerélmény pedig boldoggá teszi. Figyeljen jobban a személyes kapcsolataira. Ha most kissé sivárabbnak is érzi a szerelmi életét, ne keseredjen el.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ne aggódjon túlzottan a válaszadás miatt. Bárhogy is dönt abban a bizonyos kérdésben, amely foglalkoztatja, jól alakul majd minden. Néha igazságtalannak érzi az életet, mert úgy tűnik, mások szerencsésebbek, de ez nem ilyen egyszerű. Önre is figyelnek.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Tombol az Oroszlán jegyűekben a kalandvágy, amelyet engedjenek nyugodtan szabadjára. Előfordulhat, hogy ezen az úton nem tartanak önnel azok, akiket szeretne, de később segít nekik felzárkózni. Magánéletét ne engedje ki a kezei közül. Irányítson!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ma inkább ússzon az árral, mert kellemetlen meglepetés érheti, ha az ellenkezőjét teszi. Saját nézőpontját pedig ne erőltesse másokra. Szerelmi téren kissé magasra rakta azt a bizonyos lécet. Ne hasonlítgassa össze mások jónak tűnő kapcsolatát a sajátjával.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ragaszkodjon ahhoz, ami már megvan az életében és értékelje. Sikeresen megbirkózik a közeljövőben érkező feladatokkal is, és ha ez megvan, helyet és teret adhat az újabb kihívásoknak. Próbálja meg megtalálni az arany középutat a magánélete és a munkája között.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Szinte kirobban önből az energia, ezért ezt az időszakot használja ki. Fennáll a veszélye annak, hogy szinte elvész azoknak az embereknek a tömegében, akik imponálni akarnak önnek, de ez ne ijessze el. A végén úgyis meghökkenti őket.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Több embert is boldoggá tesz ma a gesztusaival, tetteivel, sőt, még saját magát is! Ne fogja vissza magát, hiszen a jócselekedetek mindig megtérülnek. A szívügyeket illetően most nem igazán működik a logika és a körültekintés, bízzon a megérzéseiben.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Olyan gyors tempót diktál, hogy a szövetségesei, partnerei nem nagyon tudnak lépést tartani önnel, ezért nem is számíthat támogatásra, de ön így is megoldja a feladatait. Estére főzzön egy meglepetés vacsorát, a családjának leesik az álla és végtelenül hálásak lesznek.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Valaki óriási jóindulattal van ön iránt és próbálna segíteni, de ezt bosszantónak találja. Legyen türelmes ezzel a személlyel. Romantikus álmait és vágyait nehezen tudja megvalósítani, ám gondoljon arra, hogy minden kis lépés - előrelépés.

Halak

II. 20.–III. 20.

Szívesen megrázna valakit, annyira elege van belőle, de inkább engedje el ezt az érzést. Hagyja, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak. Ha kedvesének segít abban, hogy igazán védettnek érezze magát, az megerősíti a kapcsolatukat. Beszéljék át a kényes kérdéseket.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás