A Skorpió nem bír magával, pezseg a vére





A régi mellett egy új szerető is befigyel, de azért csak óvatosan, mert ha nem elég figyelmes, a szervezések terén könnyedén bajba kerülhet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most igazán bebizonyíthatja, hogy ön vezetésre termett, s hogy mindenütt, minden körülmények között meg tudja állni a helyét. A harcért magáért harcol, az eredmény már nem is olyan fontos önnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érezheti, csatát vesztett egy fontos kérdésben. De az erkölcsi győzelem még az öné lehet. Ez pénzben ugyan átmeneti veszteséget jelenthet, de a jövőben még fordíthat a sorsán. Csak ne adja fel!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szócsatákban nagyon otthon van, de vajon érdemes-e annyit szúrni-vágni? A végén ugyan elérheti, hogy igazat adnak önnek, de nem mindegy, milyen áron teszi ezt. Ha ügyel arra, hogy ez ne növelje meg ön és a kedvese között a távolságot, akkor jó.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kell azért mérgelődnie, ha nem fogadták el mindenben az ön véleményét a kollégái. Most akkor is az ön akarata érvényesülhet. Ha meggyőzéssel nem, hát kerülő úton éri el a célját.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Túl sokat aggodalmaskodik a szerelme és általában a szerettei miatt. Nem szabad azért neheztelnie a barátaira, ha ezt a sok baját, amit a nyakukba önt, már nem igazán szeretik hallgatni. Vegye észre a jót is a kapcsolatában!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A párkapcsolatot nehéz tehernek érezheti az utóbbi időben. A kitartásán persze ez mit sem változtat. Ön a leghűségesebb, legelkötelezettebb fajta. Azért nem baj, ha az odaadásáért némi viszonzást is kap. Ha másként nem, akkor legalább jó szavakban, dicséret formájában.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, a kedvese kevés szabadságot ad önnek. Szinte mindenben ő dönt, vagyis a jelenlegi életformájuk önt túlságosan leköti, miközben a másiknak sokkal több a szabadideje. Azonban ne csak magában dúljon-fúljon, hanem tárja ki előtte is a kételyeit!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a Skorpió jegyébe lépett, emiatt is van, hogy szinte nem is bír magával, úgy pezseg a vére. Új szerető is kacsingathat önre, de a régi még várja. Vigyázzon, mert hajlamos lehet a keresztbe szervezésre, és a végén már maga sem fogja tudni, kivel hányadán áll.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan feladatot kap a munkahelyén, ami némi plusz kereseti forráshoz is juttatja önt. Jól teszi, ha elvállalja, mert a közeljövőben több kiadása lehet, szüksége van hát minden fillérre, ami csak adódik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne húzza fel magát azon, ha a partnerét tehetetlennek látja. Inkább próbáljon meg a segítségére lenni, és útmutató javaslataival, biztatásával inspirálja őt. Ugyanis ha folyton csak kritizálja, azzal még inkább gúzsba köti a benne rejlő energiákat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon sok munkát felhalmozott az utóbbi időben, most itt az ideje, hogy végre belevesse magát a teendőkbe. Éppen jókor, mert most még élvezni is tudja. Valami nagyot alkothat a mai napon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Próbáljon meg felülemelkedni a kollégáival kapcsolatos előítéletein! Nem kellene mindenen felhúznia magát, nem minden támadás irányul direkt az ön személye ellen. Legyen engedékenyebb, több segítséget is kaphat.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás