Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az életébe most egy pozitív időszak köszönt be: ne álljon ellent a változásoknak! Még ha eleinte kedvezőtlennek tűnik is, inkább fogja fel úgy, mint új kihívást, új lehetőséget. A tudását végre jobban kamatoztathatja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Most jobb, ha minden szavát patikamérlegen méricskéli ki, mert ma, a Neptunusz hatására mindenkit könnyen félreértenek. Ön se vegyen fel mindent azonnal, lehet, hogy nem is annak szánták a szavakat, mint amit ön ért/hisz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hajlamos lehet arra, hogy elvesszen a részletekben, sajnos a Neptunusz kissé összezavarja. Mintha elhagyná önt ma a szokásos lendületessége. Ha úgy érzi, hogy az aprólékos dolgokon nem bír úrrá lenni, legjobb, ha segítséget kér valakitől.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge ma igen erőteljesen hat önre. Nehezen tud parancsolni az érzéseinek, és könnyen elálmodozik. Új és nehezen megmagyarázható az érzelem, ami elönti. Ezért dekoncentrált, és igen nehezen tud a feladataira koncentrálni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségét a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy az indulatai vezéreljék. Még mindig több a támogatója, mint az ellensége.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma még sokat javíthat azon, hogy milyen színben is tűnik fel a nyilvánosság előtt. Holnap ez már sokkal nehezebben lenne módosítható. Ezért, ha valakivel való kapcsolatán javítani szeretne, legjobb, ha még ma találkozik vele.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha túl sokféle teendőbe vág bele egyszerre, akkor biztos lehet abban, hogy a végén semmivel sem végez. A mai napon különösen fenyegeti önt a szétszórtság. Legyen következetes, és ragaszkodjon a kevesebbhez. Az több.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge ma egy kicsit megzavarja a mégoly céltudatos Skorpiókat is. Vigyázzon, a kommunikáció is félrevihet, sok lehet a félreértés, félremagyarázás. Legyen nagyon egyértelmű a szavaiban és a cselekedeteiben!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elemében van és a szokottnál is aktívabb. Talán valami új szerelem tölti fel ennyi energiával? Van valaki, akinek csak nehezen tud ellenállni. Talán ki kellene puhatolnia: lehet, hogy az illető épp így van önnel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sokan támogatják, hallgasson a tanácsaikra. Különösen egy idősebb barát, józanságot és megfontoltságot sugalló szavaira lenne érdemes odafigyelnie. Ne halogassa tovább, hogy megtegye, amit kell!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A pénzügyek terén javulást várhat ugyan, de ehhez azért még tennie is kell valamit. A kapcsolatait is ápolnia kellene: a családiakat éppen úgy, mint a hivatalosakat. Most a szerencsecsillaga ebben is megsegítheti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók új megvilágításba helyezik a dolgait. Igaz, hogy hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókba ringassa magát. Örökletes hajlamot hordoz magában az álmodozásra. Ez ad erőt a megújulásához.