A 83 négyzetméteres, teljeskörűen felújított otthon képei magukért beszélnek. Az Alsó erdősor utcában, a Rózsák terénél kínált ingatlan vállalkozásnak és persze kényelmes otthonnak is kiváló lehet. Már csak a 77 milliós vételárra lesz szüksége annak, aki hozzánk hasonlóan megkedveli a most következő szépséget!

Fotó: Ingatlanbazár

Az Ingatlanbazár oldalán megtalálható VII. kerületi, Rózsák terénél található nagypolgári lakás igényes felújítással várja új tulajdonosát.

„Az ingatlan a múlt század elején épült, körfolyosós, rendezett lakóközösséggel bíró bérházban található az 1. emeleten. Utcai nézetű, de zöldre néző, 90 nm-es ingatlan, étkezős nappalival és 2 szobával, gardróbbal. Tulajdonosa emelt minőségben, elegáns, ízléses belső terekkel, minden részletre kiterjedően újította fel 2014-ben” – áll az otthon leírásában.

Fotó: Ingatlanbazár

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magánhasználatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?

Fotó: Ingatlanbazár