Horoszkópod a kulcs, te ennyire vagy ördögi személyiség





Mit gondolsz, egy egytől tízes skálán meddig terjed a gonoszságod? Előttünk nincs több titok, a válasz a csillagokban van megírva. Készen állsz a felismerésre?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.12.
gonoszság

Többnyire az egyes csillagjegyek pozitív tulajdonságait szeretjük kiemelni, illetve azokat a jellegzetességeket, amelyek egyedivé tesznek. Csakhogy mindenkinek van egy tüzesebb, ördögibb oldala, de persze ennek mértéke változó. Eláruljuk, te mennyire vagy hajlamos a gonoszságra!

Hogyan reagálsz egy nehéz helyzetre? Tűrsz vagy robbansz? Fotó: Getty Images

A themindsjournal.com gyűjtése szerint a gonoszság skáláján így szerepelnek az egyes csillagjegyek:

Kos: 10/10 Tőled jobb óvakodni, szúrós személyiséged van, sosem hagyod magad. Lobbanékony természeted hajlamos a pusztításra!

Bika: 4/10 Makacs csillagjegy vagy, nehezen bocsátasz meg és lépsz túl a nehézségeken. Ha meg vagy sértve, oda tudsz szúrni másoknak, de alapvetően nem ezen jár az eszed.

Ikrek: 2/10 Őszintén szereted, ha emberek vesznek körül, nehéz előhozni belőled a gonoszságot. Békeszerető természeted ritkán adja át magát a sötét gondolatoknak.

Rák: 8/10 Az egyik legérzékenyebb csillagjegyként könnyű téged megsérteni. Nem viseled jól a piszkálódást, de rosszakaróid hamar megtanulják, hogy jobb visszavonulót fújni veled szemben!

Oroszlán: 9/10 Az elmédben kétségtelenül ott lakozik a rosszindulat, mert mindent megteszel, hogy a reflektorfényben maradhass.

Szűz: 0/10 A csillagjegy szülöttjei igazán intelligens személyek, anélkül is megoldják a problémáikat, hogy gonoszságra vetemednének.

Mérleg: 7/10 Nem vagy túlságosan kedves, ha az érdekeid úgy kívánják. Ha kilátástalan helyzetbe kerülsz, átadod magad a gonoszságnak.

Skorpió: 5/10 Kissé bonyolult személyiség vagy, ám a ravaszságod megkérdőjelezhetetlen. Jobb, ha veled senki sem próbál ujjat húzni!

Nyilas: 1000/10 Vidám természeted miatt senki sem gondolná, milyen gonoszságokra vagy képes. Ügyesen álcázod az érzéseidet, de amint lehetőség nyílik, lecsapsz!

Bak: 100/10 Hideg és számító tudsz lenni, ha elkalandozik az elméd, akkor összeesküvés-elméleteket szövögetsz. Bölcs vagy, így könnyen túljársz mások eszén!

Vízöntő: a gonoszságod nem mérhető számokban, maga a sátán vagy, de ez csak akkor jön elő belőled, ha sarokba szorítanak. Ha megtámadva érzed magad, elszabadítod a poklot, pedig egyébként pozitív személyiséged van.

Halak: 1/10 Benned nem lakozik rosszindulat, kerülöd a negativitást. Nem számít, hányszor sértik meg érzéseidet, soha nem fogsz bántóan reagálni.





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás