2021. január 16.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap tényleg az ön napja lehet. Nemcsak azért, mert olyan dolgokban vehet részt, amik valóban nagyon fontosak önnek, hanem azért is, mert biztos sikerre számíthat.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jól teszi, ha a mai napját alaposan megtervezi, és tartja is magát hozzá. A szabadidős programok is igénylik a szervezettséget, különösen akkor, ha nagyobb társaságot kell összetartania. Még így is lesz szerepe a véletlennek!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobb lenne, ha legalább ma nem idegeskedne. Az utóbbi hetekben nem múlt el nap munka és feszültségek nélkül. Most ideje már legalább a hétvégén lazítania. Van, ami épp úgy oldódik meg, hogy nem tesz semmit.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne bánkódjon: fogadja el, ha néha nem úgy sikerülnek a dolgok, mint azt remélte, eltervezte. A hozzáállásán, az értékelésén múlik a legtöbb. Ráadásul ami ma kudarcnak tűnik, arról rövidesen kiderülhet, hogy valójában kedvező fordulat volt.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hajlamos lehet túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek. Vegye észre, hogy valaki szívesen levenné a válláról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is önnel csatáznia…

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Eddig halogatott egy fontos beszélgetést, de most itt az idő, és a legjobb lehetőség, hogy túl legyen rajta. Meglátja, nem is lesz olyan kellemetlen kimondani, ami már régóta érlelődött önben. Könnyítsen a lelkén!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hűségre és igazságosságra törekszik a kapcsolatában is. Ámde, ez az igazság sokszor nagyon is csak az öné. Hallja meg a társa véleményét, akaratát is! Csak így alakulhat ki az óhajtott harmónia önök között!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Halak-hold miatt ma nagyon felerősödnek a megérzései. Olyasmiben is megláthatja az összefüggéseket, amelyek eddig rejtve voltak ön előtt. Értékes felismerései lesznek! Érdemes ma asztrológiai vagy pszichológiával kapcsolatos könyveket olvasnia.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kissé zűrzavaros napokat tudhat maga mögött: valahogy úgy érzi, semmi nem megy most úgy, mint azokban a bizonyos régi szép időkben. Van azonban valami, ami ma jobb, mint akkor. Gondoljon a párkapcsolatára!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma legyen óvatos a bevásárlásnál. Könnyen lehet, hogy nagyobb veszteség érheti, akár azért, mert valami olyasmit vesz, amire nincs is igazán szüksége, vagy akár azért is, mert el is veszítheti az értékeit.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, kritikus szemek nézik, bírálják minden tettét. Nem kell törődnie velük, csupán azzal, amiben lát némi jogosságot. De ha úgy véli, hogy valaki csak a saját irigysége miatt kritizálja, kérje ki magának!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Ma nagyon is álmodozó hangulatban van, szíve szerint az egész napot egy takaróba burkolózva, a kanapén töltené. Pedig jól tenné, ha mozogna egy kicsit: felfrissülne, és az elmúlt napok eseményeit is más színben látná!