Stephanie Whaley – a társkereső alapítója – észrevette, hogy a kommunikáció különböző stílusai, az eltérő személyiségek és a stressz milyen jelentőséggel befolyásolhatják az érzelmi jólétet. Ezért az asztrológia erejét akarja alkalmazni a szerelemre, a párkeresésre és elindítja az Oromoont.

Fotó: Instagram/oro.moon

Egy társkereső platformot, amely a felhasználókat gondolkodásuk, illetve személyiségük alapján párosítja össze. Olyan szempontok kerülnek előtérbe, mint például a felhasználók személyes horoszkópja vagy születési diagramja.

A párosítások az Oromoon asztrológusainak kutatásai és gyakorlati tapasztalataik alapján készülnek el.

Fotó: Instagram/oro.moon

Az applikáció egyik marketingfogása, hogy a „hiszel a szerelemben első látásra?” klasszikus mondattal játszik, csak nagyjából így (lefordítva): Hiszel a szerelemben első jelre?

„Csapatunk örömmel mutat be egy olyan társkereső alkalmazást, amely magába foglal egy ősi társadalmi gyakorlatot, emellett erősíti a bizalmat, felébreszti az öntudatot és elősegíti a valódi kapcsolatokat„ – kommentálja a közelgő bevezetést az Oromoon vezérigazgatója, Stephanie.

Az applikáció megjelenésének dátuma sem véletlen, hiszen a március 11-ét követő időszak kedvező a társas kapcsolatoknak, és előtérbe kerülnek a romantikus érzelmek.

Az applikációval kapcsolatos további információkért látogass el a https://www.oromoon.com weboldalra.