Mérlegek figyelem, ma nincs lehetetlen





Egy bizonyos telefonhívás mindent megváltoztat, ez a nap, jót és rosszat is tartogat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.15.
horoszkóp

2021. január 15.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Családi, vagy ingatlannal kapcsolatos ügyintézésre kiváló lehet a mai nap. Sokáig halogatott bizonyos fontos intézni valókat, azonban ezt már nem teheti meg a végtelenségig. Ma barátságos ügyintézőkkel hozhatja össze a sorsa.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Vízöntőben jár. Ma a szokottnál is türelmetlenebb lehet. Elégedetlen valamivel, vagy valakivel, miközben be kell látnia, hogy épp azzal elégedetlen, amire a közelmúltban vágyott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Minden, amibe a mai napon belekezd, lassan halad, ámde annál biztosabb lehet az eredményében. Igaz lehet ez a munkájára, egy új ismeretségre, vagy bármire, ami fontos önnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Vízöntő jegyén halad keresztül. Komoly kihívás elé állítják önt a csillagok. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheti, hogy sikerül rájönnie valamire, vagy felfedeznie magában egy rejtett képességét, tulajdonságát. De ne akarjon mindent egyszerre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kellemetlen pletykákkal tömik a fejét a munkahelyén, de csak akkor foglalkozzon velük, ha ön is érintett a dologban. Akkor is inkább hivatalos forrásból szerezzen információkat. Egyéb ügyekbe nem érdemes belefolynia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ritka jó lehetősége adódhat ma arra, hogy egy ismerősével találkozzon. Talán mert nem a megszokott útját járja, vagy mert különleges programja van. Akárhogy is, de egy rég látott barátban ma újra támaszra lelhet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Anyagiakkal kapcsolatosan kaphat rossz híreket, de önt ez most inkább felvillanyozza, és tettekre készteti. Ma nem ismer lehetetlent, és a szerencse is valahogy ön mellé áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy fordítson a sorsán.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy rokona miatt aggódik, és nem is ok nélkül. A legfontosabb a jelenlegi helyzetben, hogy mutassa ki, hogy mellette áll. Ha másképp nem lehetséges, legalább írjon neki, vagy hívja fel!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Vízöntő jegyében jár. Ha kihívással találja szemben magát, most biztos lehet benne, hogy újszerű és rendkívül kreatív megoldást fog találni rá. Ma nem ismer lehetetlent!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Öntől szokatlan módon közlékennyé és barátkozóvá válik a mai napon. Ezzel jó alkalmat teremt valakinek, aki önhöz hasonlóan bátortalan volt eddig, de nagyon szeretett volna már régóta a közelébe férkőzni. A mai nap mesés lehet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon érdemes lehet belekezdenie valamibe. Ez egy hosszabb távú dolog lehet, aminek az alapjait ma kell megvetnie. Valamilyen szerződéskötésre vagy tranzakcióra is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrálnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán a szomszédjától hall egy pletykát, vagy egy kellemtelen hír jut a fülébe, ami már kora délelőtt felbosszantja. Sajnos a folytatás sem ígérkezik sokkal jobbnak… Ne feledje, csip-csup ügyek ezek, nem kellene ennyire felidegesítenie magát!

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás