Kos (03. 21. – 04. 20.)

Gond gond hátán, már ami a munkahelyi ügyeket illeti. Ne vegye a lelkére, ha valaki idegességében odavet egy kellemetlen megjegyzést, és főleg ne vegyen revansot, különben egy komoly vita közepén találhatja magát.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A jegy szülötte önérzetes ember, nem az a típus, aki könyöradományokat elfogad. Szereti mindennek megadni az árát. Most ne legyen magával olyan szigorú, ha valamit jó szívvel adnak, azt fogadja el! Nagyon sok múlik a körülményeken.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán „januári” a hangulata, borongós és lehangolt. Délután tegye félre a gondot, bánatot, inkább azokkal az emberekkel törődjön, akik mosolyogva fogadják otthon, ez majd jobb kedvre hangolja.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy fontos tárgyalásra kerülhet sor a mai napon, de a szétszórtsága miatt nem egyértelmű a kimenetele. Ha ráadásul még nem is aludta ki magát, akkor próbálja meg inkább elhalasztani, mintsem hogy kockáztassa a felsülést.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha eldöntött valamit, akkor ideje, hogy a megvalósításba is belefogjon. Bármily nehéznek tűnik is a kezdet, ha az, ami most van, tarthatatlan vagy nem szereti, akkor mégis csak ez az egyetlen lehetőség. Ragaszkodjon az álmaihoz!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szemlélje kissé reálisabban a pénzügyi lehetőségeit: valóban nagyon sokat szerezhetne, a kérdés csak az, hogy megéri-e a befektetett energiát? A küzdelem biztos, a nyereség azonban már kevésbé.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Közömbösséget és lazaságot tettet egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb önnek. Pedig ezzel saját magát zárja el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen önök között. Ez nem jó taktika!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyében jár. Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges feladatot kap ma. Végre felfedezheti a határait, hogy mire képes, milyen rejtett tartalékai vannak. Meg fog lepődni!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egyszer ön is félreteheti az oktalan büszkeségét, és elfogadhat segítséget egy olyan embertől, akit eddig nem sokra tartott. Most biztos, hogy megváltozik a véleménye, és rájön, hogy igazán hálás lehet neki!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Bika jegyén halad keresztül. Ma végre kiöntheti a szívét valakinek. Csak arra vigyázzon, hogy olyasvalakit válasszon, akiben maximálisan megbízik. Nehogy visszaéljenek a bizalmával!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szerencse napja ma felvirradhat önre! Azt hitte, már a világ összeesküdött ön ellen, és minden terve akadozik, de ez nincsen így. A sors tálcán kínálja önnek a jobbnál jobb lehetőségeket. Éljen vele, és legyen hálás érte!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely egy nem túl kedvelt ismerősével történhet ma. Ne bújjon ki a találkozás alól, a végén kiderülhet, hogy remekül szórakoznak együtt.