Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most minden munkahelyi körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. A siker szinte készpénznek vehető, ne legyen rest, vágjon bele. A lehetőség is szinte az ölébe hullik most, még lépnie sem kell érte, ragadja meg!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mostanában többször elkalandozik a képzelete, folyton ábrándozik. Talán azért is van ez így, mert az utóbbi időben túl szigorúan fogta magát, és nem engedett teret az álmainak. Tegye félre a céltudatosságot, éljen a pillanatnak!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érzi, valaki a közvetlen környezetében ki akarja használni a jóhiszeműségét. Talán jogos ez az érzés, de ha amúgy is „tartozik” az ismerősnek, akkor tekintse ezt jóvátételnek, és ez esetben szemet hunyhat. Ha nem így van, akkor csatára fel, de játsszon nyílt lapokkal!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók jelzése szerint még érzékenyebb, mint általában. Azzal nem old meg semmit, ha minden haragját, lelke minden fájdalmát és gyötrelmét a kedvesére zúdítja. Ha a lelkében túlértékeli a bajt, az valóban a fejére fog nőni. Ha legyint rá egyet, esetleg valóban semmivé lesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan lesz ezen a délelőttön, mintha bal lábbal kelt volna fel. Mindennel baja lesz, holott igazából nincs is rá oka. Próbálja meg kicsit kikapcsolni a gondolatait, és egy külső szemlélő szemével nézni az életét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzelmei mélyek, nem szívesen tárja fel azokat még barátai előtt sem. Ne aggódjon! Higgye el, hogy valóban kiüti a nyeregből a riválisát, hiszen az ön kedves, természetes lényével igen nehezen tud bárki is versenyezni. Arról nem is szólva, mennyire tud szeretni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lényének változékonysága ismét nyilvánvalóvá válik kedvese számára. Természetes, hogy hatalmas vágyai vannak, és jót szeretne, néha mégis olyan kicsinyes tud lenni. Mutassa meg a jobbik oldalát, a kedveset, nagylelkűt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A munka most sokkal lassabban megy, ugyanis a bolygók inkább a magánéletére terelik a gondolatait. Vagy egy új szerelem, vagy a meglévő párkapcsolat teszi boldoggá.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Talán éppen a szabadságát tölti, vagy otthon pihen, de szórakoztató, vidám napot ígérnek a bolygók. A nagy társaság, a közös élmények, a vidám programok könnyen újra összecsiszolhatják a párjával, ha pedig egyedülálló, alkalma nyílik az ismerkedésre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Annyira egy adott célra koncentrál, hogy közben elkerüli a figyelmét valami fontos részlet, és majdnem belebukik az egész feladatba. Szerencséjére a barátai az utolsó pillanatban kisegítik. Ne legyen hát önfejű, mindig hallgassa meg a véleményüket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A párjával egy apró félreértés miatt lesz feszült a hangulat. Mielőbb tisztáznia kell a történteket, nehogy a duzzogás, a mosolyszünet aláássa az amúgy nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatukat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan emberekkel kell együtt dolgoznia, akiknek a társaságát nem igazán élvezi. Valamiért mégis szembesülnie kell azokkal, akitől eddig tartott. Talán épp azért, hogy legyőzze a félelmét, és megmutathassa, mit is tud.